ASiSmag Manager

poza-asismag-manager

ASiSmag Manager reprezinta aplicatia de introducere documente  primare, extragere rapoarte/situatii  si vizualizarea acestora in forma grafica.ASiSmag Manager este accesibila strict din browserul de Internet si nu necesita instalare.

 

ASiSmag Manager - Stocuri-Inventar

Modulul de Stocuri-Inventar asigura evidenta si consultarea operativa a stocurilor online, in timp real, pentru un magazin (o gestiune) sau  un lant de magazine (gestiuni multiple). De asemenea exista posibilitatea realizarii si a activitatii de inventariere a stocurilor prin introducerea unui nou element ataşat stocului, stocul faptic.

Functionalitati principale

Prin "deschiderea" unei noi fete a ASiSmag, exista posibilitatea operarii documentelor de intrari/iesiri ale unui magazin si astfel actualizarea stocului in timp real.
Se pot introduce Note de intrare receptie de la furnizor (NIR).

ASiSmag Manager - Tablou de Bord

Tabloul de Bord ASiSmag are inclusi un numar standard de indicatori economico-financiari şi operaţionali semnificativi pentru magazine, care pot fi vizualizati de manageri, existand posibilitatea de definire de noi indicatori, la cerere. Dintre indicatorii standard amintim: Top vanzari, etc. Datele folosite pentru calcularea indicatorilor sunt cele introduse şi prelucrate in celelalte module ale ASiSmag.

Indicatorii operaţionali pot fi definiţi si vizualizati pe mai multe nivele: Ex. Vanzare de telefoane mobile pe data, centru de profit, marca, ...

Ca proprietati extinse ale acestor indicatori ar fi: valoare standard, trend, valoare previzionata si definirea semnificatiei valorilor indicatorilor (ex: slaba, medie, buna).

ASiSmag Manager - Rapoarte

Solutia ASiSmag are in componenta ei un set standard de rapoarte relevante pentru activitatea unui magazin care pot fi vizualizate de managementul firmei pe baza de utilizator si parola de pe orice dispozitiv care are  o conexiune la Internet.
Informatiile din rapoarte sunt oferite in timp real, iar utilizatorii au la dispozitie o interfata inteligenta care le da posibilitatea de a-si filtra si grupa datele dupa nevoile proprii (pe o anumita perioada, pe o anumita gestiune, dupa un anumit tip de document, etc) si de a le vizualiza in forma dorita. Rapoartele pot fi vizualizate sau tiparite in oricare din formatele: HTML, PDF, Excel, TIFF sau Word.