ASiSmag Vanzare

Aplicatie de vanzare cu casa de marcat

Modulul de Vanzare permite vanzarea cu amanuntul (cu casa de marcat) prin scanarea codurilor de bare ale produselor sau prin introducerea lor manuala.

 

Functionalitati principale

ASiSmag se leaga de urmatoarele case de marcat: EURO (200, 500, 2100,2500), Sapel, Datecs, Zeka, Activa, Optima, Partner precum si de diverse imprimate fiscale, existand posibilitatea de a-si extinde legaturile si inspre alte case de marcat.


Vanzarea se finalizeaza prin documente de tip bon fiscal emis de catre casa de marcat. Casa de marcat va funcţiona in acest caz in regim de imprimanta fiscala, fiind controlata in totalitate de catre calculator.
Exista posibilitatea eliberarii de facturi asociate unui bon sau mai multor bonuri. Mai mult, este permisa emiterea ulterioara de facturi pentru unul sau mai multe bonuri nefacturate deja, indiferent de data bonului sau a plajei de bonuri pentru care se solicita.


ASiSmag permite si vanzarea cu factura fiscala pentru persoanele juridice.
ASiSmag faciliteaza utilizatorilor cautarea interactiva intre articole prin intermediul unei componente inteligente de cautare de tip Autocomplete, care la tastarea unei parti din codul sau denumirea produsului, returneaza in cateva milisecunde variantele posibile ale cautarii.


In cazul lanturilor de magazine, dar nu numai, ASiSmag ofera instrumente de marketing si fidelizare ale clientilor prin preluarea politicilor de pret si de discount proprii magazinelor.
Preţul poate fi cel de catalog sau se pot defini categorii de preţuri ce se pot asocia clientilor (de exemplu categoria distribuitori, categoria clienti mari, etc)

Preturi promotionale intre data si data...
Preturi promotionale intre ora si ora...
Preturi preluate din contracte.

In cazul lanturilor de magazine, ASiSmag ofera posibilitatea consultarii stocului operativ de la orice magazin din retea si initierea unei comenzi de livrare pentru marfa care nu se gaseste pe stocul propriu. De asemenea pentru clientii ce au cel putin un contract pe rol introdus in baza de date, aplicatia ASiSmag citeste limita de credit disponibila, perioadele de scandete aferente contractului si notifica automat depasirea limitei de credit, tinand cont de scadentele respective.
ASiSmag ofera posibilitatea de preluare automata a bonului in functie de o comanda de livrare introdusa in prealabil.


Incasarea se poate face cu numerar, card bancar, tichete de masa sau credit magazin.