Studii de caz

Mezelurile Banat Bun se vind utilizand sistemul ASiS ERP

banat bun 2 largeProducatorul si distribuitorul national Collini Com SRL, detinatoare a brandului de mezeluri Banat Bun, a implementat sistemul ASiS ERP pentru gestionarea operatiunilor de retail din cadrul magazinelor proprii.

Avand peste 100 de magazine dedicate in toata tara, cu preponderenta in zona de Vest a tarii, Collini Com cauta o solutie integrata pentru a avea informatii in timp real despre vanzari si stocuri la nivel de magazin, dar si cumulat, la nivel de retea. Decizia de a implementa ASiS ERP s-a datorat tehnologiei revolutionare care ofera acces la informatii corecte si actualizate in cel mai scurt timp posibil si permite controlul eficient din partea conducerii companiei asupra tuturor aspectelor legate de functionarea punctelor de vanzare.

Dynamic Tools gestioneaza 140.000 de produse cu solutia ASiS ERP

bigheader

Una dintre principalele companii din domeniul distributiei de echipamente, utilaje agricole si scule electrice, Dynamic Tools a implementat aplicatiile ASiS de retail in cadrul celor 6 magazine proprii pentru a-si spori controlul asupra proceselor de vanzare si post-vanzare. Dynamic Tools comercializeaza 140.000 de articole in cadrul magazinelor sale si ofera service specializat pentru produsele aflate in garantie si post-garantie.

Productia pe loturi si marimi la fabrica de incaltaminte Rekord este gestionata cu ASiS

rekordFabrica Rekord este cel mai mare producator si exportator de incaltaminte din judetul Alba si a optat pentru implementarea sistemului informatic integrat de la Alfa Software in vederea realizarii managementului proceselor de afaceri, in special a celor de productie.

Distributia si vanzarea de materiale de constructii va utiliza platforma ASiS ERP la Somes Bucuresti

logo-SOMESFurnizor important de materiale de constructii in Bucuresti, compania Somes va face trecerea catre platforma revolutionara online a ERP-ului ASiS. Somes a utilizat mai bine de 5 ani sistemul anterior de la Alfa Software - ASiSplus, insa o regandire a strategiei de atragere de clienti a impus utilizarea unor instrumente de marketing care nu pot fi implementate in vechiul sistem. 

Prelucrarea masei lemnoase la fabrica Silvania International se face utilizand sistemul integrat ASiS

logo SilvaniaSilvania International realizeaza activitati de exploatare, debitare si prelucrare a lemnului, acoperind o gama larga de produse primare si superioare, obtinute din prelucrarea masei lemnoase: cherestea, rame din lemn fixe si pliabile pentru ambalaje, casute din lemn si elemente de tamplarie.

Americanii de la Inteva Products vor utiliza ERP-ul ASiS pentru gestionarea activitatilor financiar-contabile din Romania

 inteva products logo largeCompania americana Inteva Products a decis implementarea ERP-ul ASiS pentru gestionarea activitatilor sale financiar-contabile din Romania. Grupul american detine la Salonta si Oradea doua fabrici care furnizeaza piese si componente auto companiilor de prestigiu din industria automotive din Europa.

Anvis Rom, membra a consortiului international Anvis Group, isi sustine cresterea pe piata componentelor auto cu ASiS ERP

Sigla anvis romAnvis Group este un nume cu rezonanta internationala in fabricarea, proiectarea si dezvoltarea de sisteme anti-vibrații (AVS) pentru industria auto, rosturi de dilatație pentru diverse industrii, inclusiv a căilor ferate, precum și alte domenii, cum ar fi fabricarea de amestecuri de cauciuc.

Termotec Dej, parte a grupului MG TEC, isi consolideaza afacerea cu solutia integrata de la Alfa Software

MG-TECImportant producator de tamplarie PVC si geam termopan din Transilvania, Termotec Dej a ales solutiile integrate de productie, de urmarire a comenzilor si Business Intelligence de la Alfa Software. Compania urmareste sa-si asigure o baza informationala puternica care sa sustina cresterile sale viitoare si apoi sa inlesneasca consolidarea pozitiei companiei pe piata de profil.

Lucrarile de ecologizare de la Stilo Evora sunt gestionate cu ajutorul solutiei de la Alfa Software

logo Stilo EvoraInfiintata in 2009, compania Stilo Evora isi desfasoara activitatea in sectorul economic tertiar, realizand servicii de waste management a deseurilor periculoase si nepericuloase, rezultate din constructii si extractii petroliere.
Asemanator sectorului constructiilor, lucrarile de ecologizare presupun urmarirea constanta si precisa a costurilor generate pe lucrari (raportate la devizele estimate) si planificarea optima a resurselor (angajati, utilaje, mijloace de transport, firme subcontractoare) astfel incat sa se reduca foarte mult timpi de finalizare. Solutia ASiS ERP a oferit managementului Stilo Evora toate aceste informatii si mai mult, un instrument complex de analiza si control care sa asigure incadrarea companiei in marja dorita de profitabilitate.

Performanta in productie la Nova Grup cu ASiS ERP

nova-grupGrupul de firme Nova, infiintat in 1994, a finalizat cu succes trecerea de la versiunea anterioara a sistemului ASiS la platforma revolutionara online ASiSria. Cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane de EUR, Nova Grup activeaza in zona mecanicii fine, produce componente si roti dintate dupa specificatiile clientilor, dar si-a dezvoltat si un portofoliu de produse proprii. Sub marca proprie regasim portscule antrenate si fixe pentru strunguri CNC, menghine pentru freze CNC si alte sisteme de prindere.

Pe masura ce activitatea Nova Grup s-a diversificat, s-a simtit nevoia unor dezvoltari specifice ale sistemului ASiS(plus), cu impact puternic asupra activitatii de productie, iar pentru acestea echipa Alfa Software a sustinut trecerea spre versiunea online a sistemului ASiS, mult mai flexibila si deschisa customizarilor.

Auto Alex, lider pe piata de materiale de constructii din Banat, va implementa sistemul integrat de la Alfa Software

sigla Auto AlexCompanie de top din judetul Caras Severin, Auto Alex a ales trecerea la ERP-ul 100% online ASiS pentru a-si consolida in principal activitatile de vanzare si distributie a materialelor de constructii in partea de vest a tarii, dar si pentru gestionarea domeniilor secundare de activitate - service auto, panificatie si alimentatie publica (sala de evenimente, restaurante).

Cu ASiS HoReCa nota de plata se imparte "nemteste" la Bistro 28

Situat in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, restaurantul Bistro 28 este primul local din Romania in care clientii isi pot vedea si imparti nota de plata “nemteste” cu ajutorul unei mici extensii a aplicatiei dezvoltate de echipa Alfa Software pentru sectorul Horeca .

Avand deschiderea necesara catre tehnologie, proprietarul restaurantului a apreciat ideea ca fiind una inedita si a imbratisat-o numaidecat. “Faptul ca clientii nostri pot de pe telefonul mobil, sa-si vada nota de plata in orice moment, ofera transparenta si o nota de seriozitate restaurantului nostru. Si in plus, satisface o cerinta care exista deja in piata demult. Intr-adevar, cati dintre noi nu am simtit nevoia unei asemenea aplicatii atunci cand iesim in oras cu prietenii?” - a declarat domnul Abel Bistrian, proprietar Bistro 28.

Interfata ASiS - Winarhi gestioneaza fluxurile complete de productie termopan in cadrul TMD Deriva

TMD DerivaUnul dintre principalii producatori de tamplarie termopan din partea de vest a tarii, TMD Deriva a finalizat implementarea sistemului informatic integrat ASiS ERP. Alaturi de aplicatiile standard ale sistemului (Contabilitate si Gestiune, Mijloace Fixe, Personal Salarizare, Costuri de productie), la TMD Deriva, s-a realizat interfatarea solutiei ASiS ERP cu softul specializat de productie termopan - Winarhi, pentru a gestiona in mod unitar toate fluxurile de productie ale elementelor de tamplarie PVC.

De 7 ani, grupul de firme B Braun utilizeaza solutia integrata de la Alfa Software

logo b braunGrupul de firme B Braun (Romania), parte a grupului international cu acelasi nume - unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul dispozitivelor si solutiilor medicale la nivel mondial, a obtinut o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro in 2015, consolidandu-si astfel pozitia pe piata industriei farmaceutice din tara noastra.

Rankine si-a integrat portalul de vanzari online, reteaua de magazine proprii si depozitele cu ajutorul ERP-ului ASiS

logo rankineFirma Rankine este specializata pe comercializarea de produse de marochinarie, ceasuri de lux si bijuterii de argint originale. Infiintata in anul 2000, Rankine acopera teritoriul Romaniei printr-o retea de 19 magazine proprii deschise in special in reteaua Kaufland, dar si in alte centre comerciale.

Decizia de a implementa un ERP consacrat a coincis cu deschiderea companiei catre comertul online prin intermediul unui portal de vanzari online, dedicat publicului larg si a unui portal B2B (business to business) - pentru a prelua comenzile partenerilor.

Rovinieta se emite din ASiS ERP in cadrul Directiei Regionale Drumuri si Poduri Cluj

clients4Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj a hotarat extinderea sistemului ASiS ERP cu modulul Punct de Vanzare care a fost adaptat pentru emiterea si incasarea de roviniete la subunitati si punctele de frontiera din partea de nord si nord-vest a tarii. Pentru DRDP Cluj, s-a realizat interconectarea sistemului ASiS cu cel national de emitere roviniete, prin accesarea bazei de date de roviniete si extragerea informatiilor relevante eliberarii lor si a documentelor contabile.

Mai multe articole...

 1. Remat MG, parte a grupului international Muller Guttenbrunn, implementeaza platforma online ASiS ERP
 2. Sefii de santier vor opera consumurile de materiale de pe tablete, direct de pe santiere, utilizand aplicatia ASiSmobile
 3. ASiS ERP, instrumentul potrivit pentru gestionarea circuitului de aprovizionare - livrare a produselor petroliere la Lieb Benz Oil Company
 4. Berg Banat isi controleaza procesele de zincare termica bazandu-se pe solutia ASiS ERP
 5. De 11 ani, aplicațiile integrate Alfa Software susțin creșterea companiei OrtoProfil pe piața dispozitivelor medicale
 6. Eficientizarea serviciilor Eurocopper se va realiza prin implementarea sistemului ASiS ERP
 7. Distributia si vanzarea produselor Glissando in toata tara se bazeaza pe ASiS ERP
 8. Ramira Baia-Mare, unul dintre principalii fabricanti de dispozitive pentru liniile de asamblare a caroseriilor din domeniul automotive, si-a optimizat productia cu ajutorul ASiS ERP
 9. Gestionarea clientilor si a bratarilor electronice se face in statiunea Baile Boghis cu sistemul ASiS ERP
 10. Fibrex Co si-a optimizat productia prin achizitionarea ERP-ului ASiS
 11. Sistemul integrat ASiS - cel mai performant instrument de urmarire a activitatilor viticole, de vinificatie si de calcul costuri pentru Crama Liliac
 12. Sinto Chim Brasov, producator si distribuitor de chituri si a gamei complete de produse pentru repararea caroseriei auto, utilizeaza sistemul ASiS ERP
 13. Arobs Transilvania, unul dintre liderii pietei de IT din Romania, a ales ASiS ERP
 14. ASiS ERP sprijina strategia de crestere a producatorului de blocuri ceramice Cemacon
 15. Ferestrele Helios se deschid cu ASiS ERP
 16. Caffe River isi sustine cresterea pe piata cafelei din Cluj-Napoca cu ASiS ERP