Cuvant inainte

Se implinesc 15 ani de activitate pentru Alfa Software, pe o piata romaneasca intr-o continua schimbare. Daca la inceputul acestui drum, notiunea de ERP era vag cunoscuta publicului si firmelor proaspat infiintate din Romania, acum, orice manager priveste spre achizitionarea unui sistem informatic ca spre o necesitate ce ii  aduce disciplina interna si mai ales informatii utile fundamentarii deciziilor.
In aceasta perioada de existenta, ne-au deschis usa si au avut incredere in noi companii din cele mai variate domenii de activitate, acest fapt oferindu-ne ocazia sa dezvoltam aplicatii si module pentru cat mai multe sectoare. Chiar daca mediul de afaceri romanesc a evoluat, si noi o data cu el, raman ca piatra de temelie, principiile pe care le-am respectat inca de la infiintare: sa asiguram satisfactia clientilor prin intermediul unei echipe de profesionisti si sa inglobam cele mai moderne tehnologii in produsele noastre.
Deci nu ne ramane decat sa respectam in continuare aceste principii: sa fim profesionisti si aproape de clientii nostri si … sa fim mereu creativi!
Constantin Joldes Director General

Cine suntem?

ALFA SOFTWARE este o firmă cu capital privat românesc, care produce şi întreţine un sistem informatic integrat bazat pe o concepţie proprie. Firma a fost fondată la Zalău în 1997 şi are puncte de lucru în Bucuresti, Cluj-Napoca şi Baia-Mare. De asemenea, dispune de o reţea de distribuitori în plină expansiune şi un impresionant portofoliu de clienţi.

Piata tinta:

Unităţile economice complexe: producţie, comerţ, servicii sau combinaţii ale acestora, unităţi bugetare, regii autonome, etc.
Ceea ce detaşează net ALFA SOFTWARE de alţi producători de sisteme ERP de pe piaţa românească este capacitatea de-a face adaptări sau de-a dezvolta aplicaţii în timp record la cerinţele specifice ale clienţilor sau la necesităţile legislaţiei în vigoare. Nucleul de bază (contabilitate generală, financiar, gestiuni, personal-salarizare, mijloace fixe) şi nelimitatele posibilităţi pe care le pune la dispoziţie sistemul Adobe Flash Builder au permis oferirea de soluţii robuste, viabile în domenii economice cum ar fi: comerţ en-gros sau cu amănuntul, exploatări forestiere, producţia de mobilier, confectii metalice, producţia de maşini unelte, industria textilă, panificaţie, agricultură şi creşterea animalelor, producţia de carne şi preparate ş.a.

Istoric

ALFA SOFTWARE este una dintre cele mai puternice case autohtone de software, fiind specializata pe producerea şi implementarea sistemului informatic integrat propriu, ASiS ERP. Sediul central al companiei este la Zalau, ALFA SOFTWARE avand puncte de lucru in Bucureşti, Cluj-Napoca şi Baia-Mare şi o reţea extinsa de distribuitori specializaţi in implementarea sistemului integrat ASiS şi in acordarea de servicii de asistenţa.

Inceputurile companiei ne duc in timp pana in martie 1990, cand un grup de şapte specialişti in informatica şi electronica au fondat societatea ALFASOFT, cu activitatea de baza axata pe realizarea de sisteme şi servicii informatice si distributia şi realizarea de servicii pentru echipamente de birotica, calculatoare, copiatoare, echipamente cu coduri de bare, etc.

Cariere

Alege postul care te intereseaza:

Vrei să faci parte dintr-o echipă tânără, dinamică și să lucrezi cu cele mai noi tehnologii?

Îți plac provocările tehnologiei online și vrei să lucrezi la proiecte din cele mai variate domenii? Atunci e timpul să aplici pentru următoarele posturi: