Despre Alfa Software

Asis ERP - Sistem ERP

ALFA SOFTWARE este o firmă cu capital privat românesc, care produce şi întreţine un sistem informatic integrat bazat pe o concepţie proprie. Firma a fost fondată la Zalău în 1997 şi are puncte de lucru în Bucuresti, Cluj-Napoca şi Baia-Mare. De asemenea, dispune de o reţea de distribuitori în plină expansiune şi un impresionant portofoliu de clienţi.

Piata tinta:

Unităţile economice complexe: producţie, comerţ, servicii sau combinaţii ale acestora, unităţi bugetare, regii autonome, etc.
Ceea ce detaşează net ALFA SOFTWARE de alţi producători de sisteme ERP de pe piaţa românească este capacitatea de-a face adaptări sau de-a dezvolta aplicaţii în timp record la cerinţele specifice ale clienţilor sau la necesităţile legislaţiei în vigoare. Nucleul de bază (contabilitate generală, financiar, gestiuni, personal-salarizare, mijloace fixe) şi nelimitatele posibilităţi pe care le pune la dispoziţie sistemul Adobe Flash Builder au permis oferirea de soluţii robuste, viabile în domenii economice cum ar fi: comerţ en-gros sau cu amănuntul, exploatări forestiere, producţia de mobilier, confectii metalice, producţia de maşini unelte, industria textilă, panificaţie, agricultură şi creşterea animalelor, producţia de carne şi preparate ş.a.

Misiune si viziune:

Urmărim să asigurăm:

Satisfacţia clienţilor prin competenţă şi disponibilitate.Dezvoltarea activităţii firmei de-a lungul anilor este consecinţa unei politici care are ca esenţă apropierea de clienţi, înţelegerea şi satisfacerea tuturor necesităţilor acestora prin realizarea unui climat de parteneriat, prin acordarea de consultanţă profesionistă atât în ce priveşte exploatarea sistemului ASiS cât şi prin soluţii practice în cazul unor probleme de natură economică. Materializarea apropierii de clienţi s-a realizat prin înfiinţarea de puncte de lucru la Cluj Napoca, Baia Mare şi la Bucureşti, printr-o permanentă grijă pentru extinderea reţelei de distribuitori şi prin oferirea de soluţii de business eficiente şi inovative.

Soluţii informatice bazate pe tehnologii moderne, care să permită clienţilor noştri o analiză eficientă a activităţii şi o luare rapidă a deciziilor. Continua îmbunătăţire a modului de organizare, a condiţiilor de lucru, capacitatea de-a fixa rapid priorităţile permit specialiştilor de la ALFA SOFTWARE să rezolve rapid orice probleme apărute în exploatarea sistemului ASiS astfel încât motto-ul “noi ţinem lucrurile în funcţiune” a devenit în timp un mod de viaţă.

Valorile noastre:

Disponibilitate, Creativitate, Adaptabilitate, Consecvenţă: sunt date de cea mai importantă resursă: cea umană.

Prezenţa unui nucleu de bază de angajaţi cu o mare experienţă în diverse domenii economice, dobândită în peste 14 ani de activitate, a permis dezvoltarea unui produs 100% românesc, perfect adaptat condiţiilor specifice în care se desfăşoară activităţile economice în ţara noastră. Dacă ar fi să definim angajaţii ALFA SOFTWARE printr-un singur cuvânt, acesta ar fi: profesionişti.