Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

Brantner Servicii Ecologice alege platforma online de gestiune a abonatilor din cadrul ERP-ului ASiS

O data cu extinderea serviciilor oferite in Romania, societatea comerciala Brantner Servicii Ecologice S.A., parte a consortiului international Brantner, a  decis implementarea sistemului integrat ASiS, mizand in mare parte pe flexibilitatea si scalabilitatea aplicatiilor sale RIA (cu acces online pentru utilizatori). Infiintata in anul 2004, Brantner ofera servicii in domeniul gestiunii deseurilor si a serviciilor municipale in Cluj-Napoca, Sibiu, Faget, Piatra-Neamt si Drobeta Turnu Severin.

Strategia sa de extindere pe piata din Romania a vizat achizitia de companii locale de salubritate, cu uzante diferite si reunirea lor sub umbrela unei politici comune si integrate, bazata pe experientele acumulate in alte tari. Provocarea integrarii firmelor preluate a fost legata inclusiv de diversitatea si incompatibilitatea aplicatiilor de procesare a datelor si de modul anevoios de centralizare a lor datorat gradului ridicat de dispersie geografica a companiei.

In prezent, prin implementarea ASiS ERP, datele sunt stocate pe un server central al companiei si sunt operate in timp real inclusiv de la sucursale/puncte de lucru. Aplicatiile de Personal Salarizare si Contabilitate si Gestiune, dezvoltate pe platforma RIA,  gestioneaza deja in timp real toate documentele de la oricare punct de lucru al companiei.

“Flexibilitatea de care a dat dovada Alfa Software in implementarea sistemului ASiS a fost unul din punctele cheie ce au permis succesul acestui proiect. Tehnologia RIA a redus foarte mult durata de implementare si am reusit ca intr-un interval de doar 2 luni sa beneficiem de un sistem functional in toate sucursalele noastre si sa reducem costurilor de administrare la nivelul punctelor de lucru.

Implementarea unei solutii de tip Cloud-Computing, cu aplicatii care functioneaza online, este pentru noi o premiera. Am fost moderati in ceea ce priveste asteptarile, dar rezultatele le-au depasit cu mult.” a declarat Horatiu Radu, Financial Controller Brantner Servicii Ecologice S.A.

In cadrul solutiei oferite pentru Brantner, aplicatia centrala ramane cea de Urmarire Abonati (UAria), prin care sunt gestionati clientii cu contractele aferente, se genereaza facturi lunare si se urmareste incasarea lor.

UAria este utilizata pentru efectuarea de operatii complexe cum ar fi generarea de facturi de avans, calcul de penalitati pentru clienti rau platnici, repartizarea automata a sumelor incasate pe facturi / penalitati / avans, procedurile de lucru respectand conditionarile impuse de municipalitati in dreptul fiecarei sucursale.

Aplicatia de Urmarire Abonati gestioneaza in prezent contractele a peste 300 000 de abonati din domeniul salubritatii, a distributiei de apa sau canal si este in exploatare curenta la companiile: SALUBRIS Iasi, Grupul austriac AVE (AVE SALAJ ECOSERV, AVE HARGHITA, AVE HURON, AVE BIHOR), HARVIZ Miercurea Ciuc si DRUSAL Baia-Mare.