Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

ASiSmobile se poate descarca acum si de pe Android Market!

Daca la inceputul lunii iulie, ASiSmobile era optimizat pentru orice dispozitiv cu Android, incepand din aceasta luna, ASiSmobile functioneaza in conditii optime si pe dispozitive pe care ruleaza sistemul IOS (iPhone 3Gs/4/4s sau iPad/iPad 1). ASiSmobile utilizeaza tehnologia de ultima generatie RIA – Cloud Computing. ASiSmobile este dezvoltat in limbajul Flash Builder 4 si ruleaza sub Adobe Air. Transferul de date dintre server si ASiSmobile se realizeaza prin protocolul HTTP / HTTPS ceea ce permite folosirea aplicatiei de pe orice smartphone conectat la reteaua Internet.

 ASiSmobile utilizeaza baza de date unica ASiS si este integrat cu sistemul ERP ASiS. Aceasta aplicatie este destinata consultarii/introducerii de date in timp real de pe telefonul mobil/tableta, ea avand doua variante in care poate fi utilizata: ASiSmanager sau ASiSagent.

 ASiSmanager permite exclusiv consultarea de date si prin intermediul ei managerii pot avea acces la informatii privind tertii, stocurile sau chiar indicatorii grafici configurati in Tabloul de Bord ASiS. Detalierea informatiilor poate fi facuta la orice nivel, adica de exemplu, in cazul Tertilor, pot fi vizualizate informatii privind persoanele de contact, soldul furnizor sau beneficiar in dreptul fiecarui tert si inclusiv detalierea soldului pe facturi furnizor sau beneficiar. in cazul indicatorilor din Tablou de Bord al managerului, reprezentarea lor grafica poate fi detaliata pe oricate nivele si sub orice format: coloane, bare, linii, ceasuri, etc.

ASiSagent sprijina procesul de automatizare a fortei de vanzare (distributie), oferind agentilor de vanzare informatii in timp real asupra clientilor pe care ii viziteaza. Cu ajutorul acestei aplicatii, orice agent, de pe un smartphone sau o tableta pe care ruleaza sistemul Android sau IOS, are acces la baza de date ASiS. in functie de drepturile de utilizare setate, el poate consulta informatii privind soldurile clientilor, stocurile existente pentru un anumit produs, comenzile efectuate in dreptul unui client, etc. ASiSagent permite preluarea si gestionarea comenzilor de la clienti. O data introduse, aceste comenzi se vor putea vizualiza in aplicatia UC (Urmarire Comenzi) de unde vor fi preluate pentru analiza si decizie ( vor putea trece in starea Aprobat, in dreptul lor se va putea lansa o comanda de aprovizionare si productie, etc.). Pentru anumite produse, se pot realiza rezervari din diferite gestiuni si se pot transfera in gestiunea de rezervari. Costul acestei solutii este cu 50% mai redus fata de cel al solutiei clasice pentru distributie si comert deoarece elimina necesitatea achizitionarii de PDA –uri pentru agenti si a sistemelor de tip GPS care se ataseaza masinilor. Practic, tot ce necesita ASiS Agent e un smartphone (care are integrat GPS) care poate fi  conectat la internet.

ASiSmobile este configurabil si poate prezenta orice informatii, in functie de cerintele clientilor.

De pe Android Market/App Store se poate descarca o versiune demonstrativa a aplicatiei ASiSmobile, care se conecteaza la baza de date DEMO (http://www.asw.ro/ria), cu utilizatorul demo si parola demoria.