Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

Alfa Software si Dafora Medias sarbatoresc un deceniu de parteneriat

Au trecut 10 ani de cand a avut loc implementarea sistemului informatic ASiS la Grupul Dafora Medias. Pe atunci, de dimensiuni considerabil mai reduse decat ceea ce inseamna astazi, Dafora constituia o provocare pentru tanara echipa de implementare Alfa Software, din prisma complexitatii proiectului si a varietatii de activitati din cadrul grupului. Provocarea a ramas in timp, caci Grupul Dafora a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa atat in ceea ce priveste activitatea de baza (de foraj), cat si in alte domenii precum constructia magistralelor de gaz, distributia gazelor naturale, abatorizarea si prelucrarea carnii, turism, etc.

Sistemul Informatic Integrat ERP - ASiS a asigurat in fiecare din aceste activitati din Grupul Dafora o platforma comuna si structurata de management al activitatii, informatii manageriale exacte si posibilitatea de a prezenta situatii consolidate.

“S-a creat practic o sinergie intre dinamica companiei fondate la Medias si cea a echipei Alfa Software. Dezvoltarea grupului Dafora si diversificarea ariei de activitate au coincis in diferite momente cu viziunea conducerii Alfa Software asupra directiilor de dezvoltare ale Sistemului Informatic Integrat ASiS.

Personalul IT din cadrul Dafora a participat activ la dezvoltarea unor functionalitati din cadrul sistemului integrat ASiS si a asigurat de-a lungul acestor ani trecerea lina la versiunile mai noi ale sistemului ASiS.  Multumim in special acestui departament din cadrul Grupului Dafora pentru profesionalismul de care dau dovada zi de zi, dar mai ales pentru sprijinul neconditionat acordat echipei de dezvoltare Alfa Software. Un exemplu in acest sens il constituie aplicatiile on-line ASiSria ( utilizeaza tehnologia RIA): in 2009, ideea unor aplicatii RIA a fost impartasita  informaticienilor de la Dafora, iar in 2010, dupa un an de dezvoltare, prima aplicatie ASiS pe platforma RIA a fost testata si implementata pentru prima data in cadrul grupului Dafora.” – Pavel Cristian Gabriel, Director Cercetare-Dezvoltare, Alfa Software.

„ De-a lungul timpului, echipa Alfa Software ne-a surprins placut cu inovatiile pe care le-a adus sistemului informatic ASiS. Sunt mereu inaintea timpului, a pietei din Romania si pentru noi, acest lucru reprezinta un avantaj. Faptul ca din 2010 am inceput sa utilizam din ce in ce mai mult aplicatiile on-line - ASiSria ne-a adus un plus de transparenta fata de partenerii nostri interni si internationali. De exemplu, in cazul sondelor de foraj, oferim partenerilor din Germania dreptul de a accesa in mod securizat aplicatia on-line - ASiSria pentru mentenanta sondelor si de a vizualiza in timp real realizarea planului zilnic de mentenanta al acestora. Partenerii nostri externi au ramas placut impresionati de flexibilitatea de care dam dovada prin intermediul solutiei ASiSria, iar in alte viitoare colaborari suntem convinsi ca acest aspect va reprezenta unul dintre atuurile companiei nostre.”  - Ioan Stanciu, Sef Departament IT, Dafora Medias.

Pentru a marca un deceniu de colaborare Dafora - Alfa Software, cei doi parteneri lucreaza la un proiect comun care se va concretiza la inceputul lunii martie 2012 printr-o aplicatie comuna pe platforma RIA. Aplicatia va gestiona politicile de resurse  umane din cadrul companiilor, criteriile de performanta si obiectivele companiilor, evaluarile pe baza de cunostiinte si rezultate ale angajatilor, etc. Aceasta aplicatie va fi perfect integrata cu aplicatia de salarizare din cadrul sistemului ERP ASiS.

Despre Grupul Dafora Medias

Grupul Dafora este in prezent unul dintre cele mai dinamice grupuri romanesti. Dintre companiile din cadrul grupului amintim: Dafora Foraj, Condmag (costructie magistrale de gaz), Flowtex Technology (distributia gazelor naturale), Timgaz, Macelariile Medias, Salconserv (fabricarea produselor din carne), Dafora Turism, Daflog, Trangex, Cars, etc. Actiunile Dafora SA si Condmag sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Lider pe piata de foraj din Romania, Dafora executa servicii de foraj onshore pentru petrol, gaze naturale si ape geotermale, lucrari de probe productie si workover, cat si servicii de mentenanta si transport pentru echipamentele de foraj.
De-a lungul timpului, Dafora a contractat majoritatea lucrarilor de foraj pentru companiile internationale implicate in acest sector pe piata din Romania, insa  deruleaza contracte si in Tanzania, Uganda, Sudan, Mozambic, Bulgaria, Ucraina si Franta.

La sfarsitul lunii august 2011, Dafora a inceput lucrarile de foraj pentru sonda 20 Adjud, beneficiarii lucrarii fiind OMV Petrom in parteneriat cu compania americana Hunt Oil.

De asemenea, DAFORA SA a semnat un contract de foraj pentru ape geotermale in Germania, lucrarile constand in realizarea serviciilor de foraj a patru sonde pentru compania GeothermSolarpark Nordhastedt GmbH. Durata contractului este de 2 ani, cu posibilitate de prelungire, iar valoarea totala a lucrarilor se ridica la aproximativ 15 milioane de euro.