Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

Toate rapoartele din ERP-ul ASiS pot fi vizualizate de pe telefonul mobil

Alfa Software a dezvoltat un frame de vizualizare al rapoartelor direct de pe smartphone / tableta grafica. Acest frame este integrat in aplicatia ASiSmobile si permite rularea tuturor rapoartelor existente in sistemul desktop ASiSplus / online -ASiSria. Pe langa functionalitatile deja existente in ASiSmobile privind consultarea stocurilor si a soldurilor pe terti (centralizat si detaliat) si vizualizarea de indicatori economico-financiari, ASiSmobile ofera si posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.

In orice moment, managerii pot beneficia de rapoarte precum Cash – flow, situatii pe terti, Balanta contabila, situatii de Vanzari, etc care sa le usureze luarea deciziilor. Rapoartele sunt grupate pe categoriile definite in ASiS ERP ceea ce face regasirea lor extreme de usoara. Toate aceste rapoarte au ca punct de pornire datele introduse şi prelucrate în celelalte aplicaţii, RIA sau desktop, ale sistemului integrat ASiS si ofera managerilor o imagine clara asupra afacerii lor, in timp real.

Mai mult, toate criteriile de filtrare ale unui raport, asa cum au fost ele configurate in ASiS ERP, se pot utiliza si de pe telefonul mobil.  Conform drepturilor primite, un utilizator poate accesa doar rapoartele pentru care a primit drept de vizualizare, iar aceste rapoarte vor fi filtrate pe centre de profit / gestiuni / etc. conform regulilor de filtrare pentru acel utilizator. Fiecare raport permite alegerea perioadei, formatului precum si precizarea filtrelor interactive pentru restrangerea datelor de vizualizat. Astefel fisa clientilor poate fi extrasa centralizata pe facturi sau detaliata la nivel de documente primare, poate fi filtrata pe un client / agent / ruta, etc. Selectarea criteriilor de filtrare este interactiva si optimizata pentru o interfata de tip mobile / touch screen.

Dezvoltata in tehnologia RIA (Rich Internet Application), aplicatia ASiSmobile ofera managerilor un adevarat instrument de decizie direct de pe telefonul mobil (iPhone/smartphone-uri cu Android).

ASiSmobile este parte componenta (extensie) a sistemului informatic integrat ASiS și poate fi instalata cu ușurinta pe orice tip de smartphone/tableta pe care ruleaza sistemul de operare Android / iOS.

ASiSmobile se conecteaza securizat prin intermediul Internetului la baza de date unica a companiei. Aceasta aplicatie este configurabila și poate prezenta orice informatii, în functie de cerintele clientilor.

De pe Android Market/Appstore se poate descarca o versiune demonstrativa a aplicatiei ASiSmobile, care se conecteaza la baza de date DEMO (http://www.asw.ro/ria), cu utilizatorul demo și parola demoria.