Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

ASiS ERP e pregatit pentru Declaratia 394

ASiS ERP e pregatit pentru Declaratia 394

ASiS ERP este configurat pentru generarea fisierului xml a Declaratiei 394. Declaratia 394, dupa noile reglementari, necesita semnatura electronica, cu certificat digital calificat si trebuie depusa in format PDF cu fisier xml atasat. Declaraţia se depune in format electronic sub forma unui fişier .pdf astfel:

in format hartie semnat şi ştampilat insoţit de suportul electronic la registratura organului fiscal sau prin poşta cu confirmare de primire;


prin mijloace electronice de transmitere la distanţa, pe portalul e-Romania.

Declaraţia (fisierul XML generat din ASiS) se valideaza cu ajutorul programelor de asistenţa, care sunt puse gratuit la dispoziţia contribuabililor de unitaţile fiscale, si care  pot fi descarcate de pe websiteul ANAF, de la adresa http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/AplicatiiDec/dist_20120213.zip
Periodicitatea de depunere a acestei declaratii informative va fi aceeasi cu a decontului de TVA (declaratia 300), conform vectorului fiscal al contribuabilului.