Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

Peste 85% dintre clientii Alfa Software sunt multumiti de sistemul integrat ASiS si de serviciile specializate oferite impreuna cu acesta

In vederea imbunatatirii relatiei cu clientii sai, Alfa Software a realizat un chestionar care a avut ca scop identificarea gradului de multumire privind exploatarea sistemul integrat ASiS si privind serviciile oferite de Alfa Software si partenerii sai. Chestionarul s-a aplicat unui numar de 100 de companii din domenii variate de activitate (productie, comert, servicii, unitati bugetare) care utilizeaza un numar ridicat module si aplicatii ASiS si in consecinta, beneficiaza la un nivel inalt de puterea acestor aplicatii integrate, configurate pentru fiecare specific de activitate.

90% dintre clienti au declarat ca ASiS ERP este un produs de care sunt multumiti sau foarte multumiti si care le ofera posibilitati multiple de organizare si urmarire a activitatii lor. Pe o scara de la 1 la 5, unde 5 pozitiona ASiS ERP ca un produs foarte bun, 23% dintre cei chestionati au acordat nota maxima acestui sistem integrat si 67%  au considerat ASiS ca fiind un produs peste medie.  Relevanta acestor aprecieri este cu atat mai evidenta cu cat 30% dintre  cei care au acordat aceste calificative sunt beneficiarii  aplicatiilor ASiS ERP de peste 10 ani (cu versiunile anterioare ale sistemului si actualizarile ulterioare la tehnologii de ultima generatie), iar 58% sunt clientii Alfa Software pe o perioada de 4 pana la 10 ani. Printre punctele cheie ale ASiS ERP pe care le-au mentionat clientii nostri s –au numarat flexibilitatea sistemului si adaptarea lui la cerintele lor, tehnologiile utilizate pentru dezvoltarea sistemului care sfideaza barierele conventionalului si nu in ultimul rand posibilitatile multiple de filtrare si examinare a datelor.

Cat priveste serviciile de asistenta tehnica, dezvoltarile specifice sau alte servicii privind sistemul integrat ASiS, oferite de Alfa Software sau de partenerii ei,  86% dintre cei intervievati au declarat ca sunt multumiti sau foarte multumiti de activitatea consultantilor ASiS. Principalele motive de apreciere pentru consultantii ASiS  sunt reprezentate de profesionalism si buna pregatire ( atat pe partea tehnica cat si pe latura economica), posibilitatea de a gasi solutii la orice problema, dar si de latura umana. Nu a existat nici un caz in care clientii sa-si nu poata comunica problemele prin oricare dintre canalele puse la dispozitie lor: suport online, sistem de sesizari, telefoane de suport tehnic sau numere directe ale consultantilor dedicati. 63% dintre repondenti au apreciat promptitudinea raspunsurilor in cazul unor modificari legislative din partea consultantilor ASiS.

Totusi, exista si nemultumiri legate de timpul de raspuns uneori mare pentru anumite sesizari care necesita interventia departamentului de programare Alfa Software.

“Aprecierea clientilor nostri reprezinta faptul ca ne-am facut bine treaba in decursul celor peste 15 ani de activitate. Le multumim pentru ca au avut incredere in ASiS. De asemenea, suntem constienti ca echipele de consultanta ale Alfa Software si ale partenerilor sunt cele care au pus in valoare acest ERP si nu putem decat sa ne bucuram ca am adunat in jurul acestui produs adevarati profesionisti. Le multumim si partenerilor pentru ca fac parte din familia ASiS.” – Gheorghe Dudas, Director Tehnic Alfa Software.

Dintre partenerii Alfa Software putem enumera cativa: Softnet Consulting Timisoara, Economic Data System Oradea, Infoplus Ramnicu-Valcea, Startech Focsani, Relint Oradea, ERP Concept Solutions Cluj-Napoca, etc.