Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

ASiS ERP e pregatit pentru sistemul TVA la incasare

ALFA SOFTWARE anunta finalizarea modificarii sistemului informatic ASiS pentru aplicarea sistemului TVA la incasare. Clientii ASiS ERP, indiferent de cifra de afaceri, pot beneficia de adaptarile facute sistemului ERP ASiS, in conformitate cu cerintele art. 134 din Codul Fiscal, modificat prin OG 15/2012.

Documentatia aici: Proceduri de lucru TVA la incasare in ASiS

Incepand cu 01 ianuarie 2013, firmele din Romania care au inregistrat o cifra de afaceri mai mica de 2,25 mil. lei calculata pentru perioada Octombrie 2011 – Septembrie 2012, vor aplica sistemul de TVA la incasare. Acest sistem presupune schimbarea majora a modului de lucru privind TVA atat pentru firmele care declara TVA la incasare, cat si pentru cele cu cifra de afaceri mai mare de 500.00 EUR, care colaboreaza cu cele dintai.


ASiS este pregatit pentru a gestiona corect lucrul cu firmele care utilizeaza TVA la incasare. In baza regulilor de ordin general, dar si a exceptiilor declarate prin Ordonanta 15/2012, in sistemul informatic ASiS s-a facut automatizari privind generarea notelor contabile de TVA exigibil/neexigibil.
Documentatia privind procedurile de lucru ASiS/ASiSria in contextul acestei schimbari, va fi pusa la dispozitia beneficiarilor via email.