Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

ASiS ERP genereaza Declaratia 205

Incepand din acest an, fisele fiscale sunt inlocuite de noul formular 205. Acesta se va depune de catre platitorii de salarii pentru impozitul pe salarii precum si de platitorii altor categorii de venituri, acolo unde exista obligatia retinerii la sursa a impozitului, pana in ultima zi a lunii februarie a anului curent, pentru anul fiscal expirat.

Spre deosebire de anii trecuti, in declaratia 205 s-au mai introdus:
impozitul pe venituri din salarii (aici am cuprins si impozitul pe venitul realizate de zilieri);


impozitul pe venituri din activitati agricole.

ASiS genereaza un fisier XML pentru noua declaratia 205 (meniul Operatii, Generare declaratii, Declaratia 205). Acest fisier se verifica/valideaza cu aplicatia de la ANAF (DUK Integrator), se obtine un fisier PDF (cu semnatura electronica). Formularul 205 se depune online pe portalul e-guvernare.ro, similar D112, D300, D394, D390.

Din meniul Situatii, Declaratii, Declaratia 205 se va pot vizualiza/imprima anexele la declaratia 205 (situatia centralizata pe tipuri de venit, si in cadrul fiecarui tip de venit situatia pe beneficiari de venit).

Conform legislatiei, angajatorii au si obligatia de a elibera, la cererea angajatilor un document care nu este tipizat si care sa cuprinda cel putin informatii privind: datele de identificare ale contribuabilului, venitul realizat in cursul anului, deducerile personale acordate, impozitul calculat si retinut.