Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

Lucrarile de ecologizare de la Stilo Evora sunt gestionate cu ajutorul solutiei de la Alfa Software

Infiintata in 2009, compania Stilo Evora isi desfasoara activitatea in sectorul economic tertiar, realizand servicii de waste management a deseurilor periculoase si nepericuloase, rezultate din constructii si extractii petroliere.
Asemanator sectorului constructiilor, lucrarile de ecologizare presupun urmarirea constanta si precisa a costurilor generate pe lucrari (raportate la devizele estimate) si planificarea optima a resurselor (angajati, utilaje, mijloace de transport, firme subcontractoare) astfel incat sa se reduca foarte mult timpi de finalizare. Solutia ASiS ERP a oferit managementului Stilo Evora toate aceste informatii si mai mult, un instrument complex de analiza si control care sa asigure incadrarea companiei in marja dorita de profitabilitate.

Clientii de renume ai Stilo Evora precum OMV Petrom, Petrosantander, Petrofac, etc primesc de la reprezentantii companiei informari la zi privind stadiul lucrarilor contractate deoarece echipele Stilo Evora raporteaza zilnic de pe teren productia realizata.

Sefii de santier, prin intermediul aplicatiei ASiSmobile, realizeaza pontaje de pe santiere si transmit in timp real, la sediu, date privind actualizarea stocului de materiale care ajung pe santiere. De fapt, provocarea la Stilo Evora a reprezentat-o gasirea unei modalitati facile pentru colectarea datelor si documentelor primare de pe santiere pentru ca ele sa ajunga in timp util in sistemul informatic ASiS si sa exista o situatie reala a stocurilor, consumurilor, etc. Anterior solutiei ASiS, documentele primare se trimiteau fizic la sediul central, unde erau operate cu intarziere, ceea ce crea un decalaj intre momentul operarii lor, cu efectul corespunzator (intrarea in gestiune a materiilor prime si materialelor) si situatia de pe teren, unde multe din ele erau deja date in consum. Practic, nu exista o evidenta clara a stocurilor de materii prime si materiale pe santierele deschise de Stilo Evora. Solutia echipei Alfa Software a fost fotografierea cu ajutorul telefonului a documentelor de gestiune, incarcarea lor in aplicatia ASiSmobile, de unde ele se pot vizualiza la sediul central al companiei, instantaneu si pot fi operate imediat. Aceasta solutie permite gestionarea corecta si la zi a stocurilor si prin urmare incadrarea corecta a cheltuielilor pe lucrari.
In ceea ce priveste calculul devizelor estimative sii ulterior al costurilor efective, s-a implementat in cadrul solutiei informatice ASiS un catalog unic de preturi pe tipuri de lucrari si operatii, valorile din acest catalog fiind preluate de ASiS ERP automat in contractele cu clientii si utilizate conform unor algoritmi specifici la calculul facturilor partiale si totale.
La subcontractarea unor echipamente si utilaje de transport pentru executarea unor faze de lucrari, sistemul ASiS ERP realizeaza o analiza comparativa intre ofertele primite de reprezentantii Stilo Evora si identifica cel mai bun furnizor ca si preturi, termene si conditii de plata, etc.
Solutia de raportare personalizata implementata la Stilo Evora permite managementului analiza pertinenta si in detaliu a afacerii.
Prin utilizarea solutiei ASiS ERP, compania care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 4 milioane de EUR, spera intr-o crestere semnificativa anul acesta.