Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

Productia pe loturi si marimi la fabrica de incaltaminte Rekord este gestionata cu ASiS

Fabrica Rekord este cel mai mare producator si exportator de incaltaminte din judetul Alba si a optat pentru implementarea sistemului informatic integrat de la Alfa Software in vederea realizarii managementului proceselor de afaceri, in special a celor de productie.

Rekord Alba produce incaltaminte sport (ghete de munte, cizme pentru motocros, ghete sky-fond) sub numele unor branduri cunoscute precum: Salomon, Garmont, Mammut, Dolomite, Salewa, Viking sau Alfa. Colaborarea de lunga durata cu detinatorii acestor marci de incaltaminte demonstreaza preocuparea conducerii companiei pentru respectarea standardelor inalte de calitate si a exigentelor privind onorarea termenelor de livrare a produselor finite. Nevoia de a controla cu strictete procesele de aprovizionare, productie si livrare au stat la baza deciziei de a achizitiona sistemul integrat ASiS.
“Solutia propusa de Alfa Software a avut in vedere nevoile noastre concrete de a manageriza productia, tinand cont de specificul nostru de activitate si a corespuns totodata cerintelor noastre inclusiv din perspectiva financiara. In prezent, cu ASiS ERP, avem o organizare solida a informatiilor, la orice nivel. Timpul de procesare a informatiilor de natura economica s-a redus considerabil datorita multiplelor automatizari realizate de echipa de implementare.” a declarat doamna Maria Fekete, Director Economic la Rekord SRL.
Un prim pas in pastrarea relatiei companiei cu clientii externi a fost automatizarea preluarii comenzilor si importul lor dintr-un format Excel in sistemul ERP ASiS.
Tot printr-o operatie de import dintr-un fisier Excel, sunt adaugate receptiile de materii prime si materiale in baza de date, cu preluarea automata a datelor necesare in declaratia Intrastat. Aceasta automatizare a inlocuit procesul de introducere manuala a documentelor de receptie. O receptie are in medie 100 de pozitii si timpul minim de introducere a ei de catre un operator, in sistemul ERP, ar fi de 20 - 30 de minute fara aceasta automatizare.
De asemenea, pentru conducerea companiei era important ca in sectiile de productie, materiile prime si materialele utilizate in procesul de fabricatie sa fie gestionate la nivel de lot, iar produsele finite sa se poata raporta atat tinand cont de lot cat si pe marimi. ASiS a rezolvat aceasta cerinta, lotul fiind un element care se regaseste in urmarirea intregului proces de productie.
In cazul productiei proprii, consumul materialelor in sectii se face folosind un centralizator specific in care se cumuleaza mai multe comenzi de productie in acelasi timp, cu scopul de a eficientiza consumul de materii prime si timpul de executie. Productia din sectii este urmarita si raportata la nivel de operatie si pe marimi, prin scanarea rapoartelor zilnice de productie. Exista posibilitatea de a raporta produsele rezultate care nu indeplinesc criteriile de calitate cerute de beneficiari (calitatea a 2-a).
In ceea ce priveste costurile de productie, ASiS ERP calculeaza automat pretul de stoc, folosind o formula de calcul care tine cont de pretul materialelor folosite in productie si de alti coeficienti interni.
La facturare, se preiau preturile negociate cu clientii, fiind necesara completarea doar a cantitatilor de produse rezultate pe marimi. Formularul de factura este generat in mai multe limbi in format PDF, Excel sau Word.

Compania Rekord a fost infiintata in 1994 si este detinuta de familia Giacometti Alcide. In prezent, compania a ajuns la o cifra de afaceri de peste 23 milioane de EUR si peste 400 de angajati.