Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

ASiS ERP

ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet.
citeste...

ASiSmag

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania. Utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii  de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului...
citeste...

ASiSmobile

ASiSmobile este destinata accesului la baza de date ASiS/ASiSmag de pe smartphone-uri/tablete care suporta Android/IOS. ASiSmobile ofera posibilitatea de accesare in format PDF a tuturor raportelor existente in ASiS ERP de pe telefonul mobil.
citeste...

Noi oportunitati de finantare din fonduri europene a sistemelor informatice de tip ERP in strategia 2015 - 2020!

Implementeaza ASiS ERP beneficiind de finantare nerambursabila din fonduri europene conform strategiei 2015 - 2020! Consultantii Alfa Software colaboreaza cu specialisti in domeniul fondurilor europene care pot evalua incadrarea in program si suma maxima nerambursabila ce poate fi accesata pentru un proiect de implementare software personalizat.

500 de firme au depus Declaratia 394 generata din ASiS ERP

Pana in data de 5 decembrie 2016, 500 de firme au depus cu succes din ASiS ERP Declaratia 394 in varianta sa integrala.
Pentru a facilita generarea automata a declaratiei 394 dupa cerintele Fiscului, au avut loc modificari ale sistemului integrat ASiS astfel incat culegerea documentelor primare sa permita regasirea lor facila si automata in structura Declaratiei 394 din ASiS.

Modificarile au vizat atat noua versiune, online a sistemului ASiS cat si versiunile mai vechi (ASiSplus), utilizate de clientii care nu au reusit sa faca trecerea la noul sistem integrat.
Procesul de generare a Declaratiei 394 conform noilor cerinte legislative s-a concentrat pe asistenta tehnica acordata clientilor cu abonament, ori de cate ori a fost necesar, fara a limita in vreun fel numarul solicitarilor venite din partea clientilor.
In prima faza, s-au realizat prezentari online si consultari cu clientii si partenerii Alfa Software privind modalitatile in care ASiS ar putea fi adaptat acestei schimbari legislative. Dupa efectuarea modificarilor de program si testarea lor, s-au intocmit si distribuit ghiduri de operare a documentelor care trebuie sa ajunga in D394, ulterior clientii avand posibilitatea sa transmita intrebari privind modul de operare echipei Alfa Software, prin intermediul platformei de Suport online. Daca au existat cazuri diferite de cele descrise in documentatia oferita, clientii au putut lua legatura direct cu echipa de programare responsabila din cadrul Alfa Software.
“Au fost solutionate toate cererile privind declaratia 394 venite din partea clientilor nostri, prin intermediul platformei de Suport online.
Clientii nostri au beneficiat de sprijinul echipa Alfa Software la toate nivelele - programare, testare, suport tehnic, dar si de expertiza pe care Alfa Software a dobandit-o frecventand grupurile de lucru periodice D394 ale ANAF. Reciproca e de asemenea valabila: din feedbackul clientilor nostri am transmis autoritatilor propuneri de imbunatatire ale formatului declaratiei 394. Din punctul nostru de vedere, trecerea la noua declaratie s-a facut lin: perioada de adaptare a fost anuntata din timp, iar autoritatile au fost deschise dialogului cu experti contabili si fiscali si reprezentanti ai firmelor producatoare de sisteme informatice pentru implementarea facila a acestei declaratii.” a declarat Lucian Cimpoies, responsabil proiect D394 din cadrul Alfa Software. \
In prezent, din ASiS se genereaza automat Declaratia 394 in format XML si sunt tratate corespunzator in ASiS toate cazurile de documente care necesita evidentiere distincta in aceasta declaratie.