Partenerii ALFA SOFTWARE

Impreuna cu ei, mai aproape de voi!

ALFA SOFTWARE a creat o reţea de parteneri calificaţi, cu acoperire in toata ţara, tocmai pentru a raspunde cat mai urgent şi intr-un mod cat mai profesionist tuturor cerinţelor clienţilor.

Buni cunoscatori ai produselor ALFA SOFTWARE, ai mediului Adobe Flash Builder, avand o bogata experienţa economica, partenerii noştri – veritabili consultanţi economici şi de implementare, pot prelua cu rapiditate in judeţul in care acţioneaza şi in judeţele limitrofe sarcina implementarii şi efectuarii unor adaptari in funcţie de necesitaţile clienţilor.

Vi-i recomandam cu caldura!

linie

SoftNet Consulting SRL - TIMISOARASoftnet-Consulting

Soft Net Consulting ofera "la cheie" solutia informatica ASiS care sa fie raspunsul la problemele si solicitarile clientului. Dispunand de personal calificat, compania contureaza pentru fiecare beneficiar solutia informatica potrivita (hard, retele, internet, soft economic si integrat cu web-ul) si apoi configureaza, adapteaza si asigura functionarea programelor informatice si a resurselor hard pe specificul fiecarui client unificand solicitarile beneficiarului intr-un sistem integrat.                            

www.softnetconsulting.ro

linie

Economic-Data-SystemEconomic Data System SRL - ORADEA

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Economic Data System ofera servicii profesionale de consultanta in afaceri, precum si servicii de implementare si suport pentru sistemul informatic ASiS, bineinteles, toate acestea fiind adaptate fiecarui client.

www.edsgrup.ro

linie

Infoplus-Ramnicu-ValceaInfoplus SRL - RAMNICU-VALCEA

Cu o echipa de profesionisti dedicati, Infoplus Service ofera clientilor sai solutia completa pentru afacerea lor: hardware si software.Pe langa preocuparea constanta de a fi aproape de clienti si de a raspunde sesizarilor acestora,  se remarca si disponibilitatea echipei Infoplus de a adapta solutiile ASiS pe masura ce apare nevoia unor noi procese interne sau ca urmare a unor stimuli ai pietei.

www.iplus.ro

 linie

StartechStartech SRL - FOCSANI

Infiintata in 2000, Startech are ca principal scop asigurarea de servicii informatice de calitate, cu inalta valoare adaugata. Misiunea este de oferi la cheie solutii informatice adecvate fiecarei afaceri, care sa raspunda problemelor si solicitarilor fiecarui client. Solutia informatica oferita acopera atat componenta hardware cat si software.

www.starttech.ro

linie

 

linie-verticalaRelint Oradea

0743-139176
marinceandoru@rdslink.ro

linie-verticalaVintila Cristian PFA Craiova

 0722-290922

 

linie-verticalaOrgman Baia-Mare

0262-227904

orgman@orgman.ro

www.orgman.ro

linie-verticalaDecision Support Systems Timisoara

0723-772266
office@dssys.com

parteneri-noi-Alfa-Softwarelinie-mica

 

Parteneri de tehnologie

Adobe Flash Builder

Microsoft sql Server