ERP Tablou de Bord - ASiS.TB

Aplicatie Tablou de Bord

Pentru a supravieţui intr-un mediu concurenţial, managerii sunt puşi in situaţia de a lua decizii rapide asupra intregii activitaţi a unei companii. Aceasta face necesara existenta informaţiilor corecte pentru luarea deciziilor. Aplicaţia ASiS.TB - Tablou de Bord vine in intampinarea acestor nevoi şi transforma datele existente in sistem, in informaţii de calitate. Acest lucru se materializeaza printr-un tablou de bord al managerului, personalizat şi eficient.

 

Funcţionalitaţi principale

Aplicaţia ASiS.TB – Tablou de bord permite analizarea indicatorilor economico-financiari şi a celor operationali.


Datele folosite pentru calcularea indicatorilor sunt cele introduse şi prelucrate in celelalte aplicaţii ale sistemului integrat ASiS ERP. Indicatorii semnificativi pentru unitatea economica se configureaza in momentul implementarii. Ca proprietati extinse ale acestor indicatori ar fi: valoare standard, trend, valoare previzionata si definirea semnificatiei valorilor indicatorilor (ex: slaba, medie, buna).


Aplicaţia este construita pe principiul interactivitaţii, utilizatorii avand atat posibilitatea de a analiza indicatorii economico-financiari prestabiliţi, cat şi posibilitatea de a defini indicatori proprii, in funcţie de nevoile specifice şi de situaţiile financiare vizate. Modul de analiza a situaţiei financiare a societaţii se bazeaza pe reprezentarea grafica a indicatorilor economico-financiari şi urmarirea evoluţiei acestora din punct de vedere cronologic.


ASiS.TB permite obţinerea de rapoarte specifice: Bilanţul, Contul de profit şi pierdere, Anexe de bilanţ, etc. Aplicaţia permite de asemenea vizualizarea de rapoarte Web, rapoarte construite cu tehnologia Microsoft Reporting Services. Exemple de astfel de rapoarte sunt: Bilanţ, Buget, Componenta pe vechimi a stocului, Durata de rotaţie stoc, Evoluţie stoc, Profitabilitatea produselor, Raport categorii, Stoc dupa vechime, Vanzari pe grupe şi produse, Variaţia stoc pe zile, Variaţia de rotaţie a debitelor şi creditelor pe clienţi şi furnizori. Rapoartele care se obţin pot fi parametrizate astfel incat utilizatorii sa obţina exact situaţiile de care au nevoie.

Vezi si Tabloul de Bord disponibil pe smartphone cu Android/IOS

buton-prezentare-ASiS1