ASiSmag - pentru gestiunea completa a magazinelor

Solutie de vanzare cu casa de marcat, gestiune magazin

ASiSmag este cea mai inovatoare solutie software de gestiune a magazinelor, existenta in momentul de fata pe piata din Romania.

Pornind de la solutia completa ASiS ERP oferita in cazul magazinelor sau lanturilor de magazine mari, ASiSmag este o solutie rezultata prin downscaling si care se preteaza si in cazul firmelor de comert de marime medie sau mica, care nu au posibilitatea de a suporta costurile initiale ale unei investitii IT.
ASiSmag este o aplicatie de tipul CLOUD COMPUTING ceea ce inseamna ca utilizatorului ii sunt puse la dispozitie aplicatii care poate fi de vanzare, de gestiune,  Tablou de Bord al managerului, pentru care accesul se poate realiza prin  intermediul unui browser de Internet (Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Opera, Mozilla Firefox).

Avantajele solutiei ASiSmag

Daca ai unul sau mai multe magazine, vei dori sa utilizezi solutia ASiSmag deoarece iti ofera controlul complet asupra afacerii tale. Vei putea sa ai o situatie in orice moment asupra stocurilor din orice punct de lucru, sa monitorizezi si sa responsabilizezi activitatea angajatilor si sa fidelizezi clientii ramanand conectat la cerintele lor. si vei castiga timp nemaifiind nevoit sa scrii documente de contabilitate si gestiune.

1. Tehnologia revolutionara

Tehnologia RIA inlatura orice inconveniente de timp sau bani legate de intretinerea unei solutii software deoarece accesul la aplicatii se poate realiza prin intermediul unui browser de Internet, iar update-urile au loc automat, fara a necesita de fiecare data deplasarea unei echipe specializate. De altfel, chiar instalarea initiala a ASiSmag (componenta de Vanzare) dureaza maxim 2 minute.
ASiSmag este si o solutie Cloud Computing, deci componenta ei de tip server si bazele de date sunt gestionate de furnizorul solutiei – Alfa Software. Astfel esti scutit de cheltuieli pentru servere, licente software, hosting, colocare, mentenanta sau personal tehnic ultraspecializat.

Caracteristici tehnice ASiSmag

Solutia  ASiSmag este alcatuita din doua componente: componenta Server si componenta Client.

Aplicatie gestiune magazin in regim de inchiriereComponenta Server este administrata de furnizorul de solutie, iar accesul la aceasta componenta se va face prin intermediul Internetului. Prin intermediul ei, furnizorul Alfa Software se obliga sa administreze bazele de date ale clientilor respectand intru totul principiul confidentialitatii datelor.

Referinte ale solutiei ASiSmag

Va punem la dispozitie o lista de clienti care au ales solutia ASiSmag si cateva detalii privind segmentul de activitate in care activeaza, gradul de lor de extindere si investitia hardware realizata pentru buna functionare a solutiei propuse :

Infrastructura hardware necesara rularii ASiSmag

 Pentru a putea rula, solutia ASiSmag necesita urmatoarele echipamente hardware:

Calculator (desktop/notebook/netbook) – pe care ruleaza sistemul de operare Windows (minim Windows XP) si pe care se instaleaza modulul  ASiSmag Vanzare;


Conexiune la Internet (fixa /mobila) – pentru comunicatiile de date dintre aplicatia ASiSmag si serverul pe care se stocheaza datele;