Avantajele solutiei ASiSmag

Daca ai unul sau mai multe magazine, vei dori sa utilizezi solutia ASiSmag deoarece iti ofera controlul complet asupra afacerii tale. Vei putea sa ai o situatie in orice moment asupra stocurilor din orice punct de lucru, sa monitorizezi si sa responsabilizezi activitatea angajatilor si sa fidelizezi clientii ramanand conectat la cerintele lor. si vei castiga timp nemaifiind nevoit sa scrii documente de contabilitate si gestiune.

1. Tehnologia revolutionara

Tehnologia RIA inlatura orice inconveniente de timp sau bani legate de intretinerea unei solutii software deoarece accesul la aplicatii se poate realiza prin intermediul unui browser de Internet, iar update-urile au loc automat, fara a necesita de fiecare data deplasarea unei echipe specializate. De altfel, chiar instalarea initiala a ASiSmag (componenta de Vanzare) dureaza maxim 2 minute.
ASiSmag este si o solutie Cloud Computing, deci componenta ei de tip server si bazele de date sunt gestionate de furnizorul solutiei – Alfa Software. Astfel esti scutit de cheltuieli pentru servere, licente software, hosting, colocare, mentenanta sau personal tehnic ultraspecializat.

2. Esti implicat in afacere de oriunde

Poti urmari usor activitatea fiecarui punct de lucru sau a sediului.
Ca manager poti accesa ASiSmag (componenta Manager) de oriunde din lume. Singurul lucru necesar pentru aceasta e o conexiune de Internet la calculatorul pe care il utilizezi sau la laptopul tau. Comunicatia in cadrul ASiSmag intre utilizatori si server se face securizat, pe baza de certificate SSL implementate in server. Astfel, indiferent cine ar avea acces la fluxul de informatie transmis intre baza de date si utilizatori nu ar recepta nimic mai mult decat o informatie codata, si imposibil de decriptat.

3. Datele tale sunt siguranta

Conectarea la ASiSmag se face in baza utilizatorului propriu si a unei parole. Gestiunea utilizatorilor si a drepturilor se realizeaza de catre furnizorul solutiei ASiSmag, pe server.
Se poate limita accesul la aplicatie al utilizatorilor, prin limitarea conectarii acestora doar pe anumite module, meniuri sau pe puncte de lucru, etc. Astfel angajatii se vor putea conecta la aplicatie doar de la punctele de lucru la care sunt asignati sau vor vedea, de exemplu, stocurile de la punctul de lucru propriu. Bineinteles, managerul se va putea conecta la sistem de oriunde doreste, prin autentificare securizata si va beneficia de informatii de la un anumit punct de lucru sau centralizate, dupa caz.
In mod normal, ASiSmag Vanzare are acces in timp real la baza de date a magazinului prin intermediul unei conexiuni la Internet (poate fi folosit orice browser), actualizandu-si permanent stocurile si alte informatii vitale pentru functionarea magazinului. Insa, ASiSmag Vanzare permite si lucrul offline ca regim de avarie (adica in cazul intreruperii conexiunii de Internet, vanzarea este posibila in continuare, tabelele de Nomenclator de Produse, Preturi si Terti fiind incarcare local; la activarea Internetului are loc doar o resincronizare a datelor cu serverul central).
Oricand poti beneficia de o copie de siguranta a bazei de date, astfel vei avea certitudinea ca, indiferent ce s-ar intampla, esti asigurat de faptul ca nu vei pierde niciodata niciuna dintre datele necesare companiei tale.

4. Flux de informatii in timp real

Solutia ASiSmag beneficiaza de doua aplicatii: ASiSmag Vanzare – pentru personalul implicat in procesul de vanzare si ASiSmag Manager - destinat managerilor de magazine. Orice iesire (vanzare) din modulul de Vanzare va da efect in timp real asupra stocului si va putea fi vizualizata in rapoartele destinate managementului, se va regasi in reprezentarea grafica ai indicatorilor operationali din cadrul ASiSmag Manager. Asemanator, orice intrare inregistrata in ASiSmag Manager va actualiza stocul pe care vanzatorii il vad in ASiSmag Vanzare.

5. Mai usor de utilizat

ASiSmag este deosebit de intuitiv si nu necesita instruire avansata. Practic de la prima intalnire cu aplicatia, orice utilizator poate opera fara probleme. Totusi, la achizitionarea solutiei, instruirea initiala a utilizatorilor este inclusa in pretul solutiei, iar pentru a descoperi toate functionalitatile ei exista pe site-ul www.asismag.ro o sectiune dedicata intrebarilor frecvente de utilizare.

6. Preturi accesibile, modalitati de plata la alegere

Solutia de vanzare ASiSmag este disponibila in varianta de inchiriere (SaaS) sau in regim de licentiere. In varianta de inchiriere pretul este de  30 EUR / utilizator / luna – pentru contracte cu valabilitate de minim 12 luni. In varianta de licentiere, pretul este de 400 EUR / utilizator.
Pretul ASiSmag se stabileste per utilizator, unde prin utilizator se intelege orice persoana care opereaza in aplicatia ASiSmag, identificata şi definita, la cererea beneficiarului, pentru vanzare şi operare (ex. vanzator in magazin).

Nota: se poate crea un utilizator de consultare gratuit, pentru consultare date, cu acces numai din browser, fara posibilitate de vanzare.
in pretul solutiei ASiSmag sunt incluse serviciile de instalare, configurare a casei de marcat si instruire initiala. Datele initiale sunt preluate dintr-un format  Excel standard.

7. Rapoarte in orice moment si sub forma grafica

Poti fi un manager corect informat si  sa-ti optimizezi stocurile, sa cresti vanzarile si sa iti pastrezi clientii de top daca accesezi rapoartele de Top vanzari/incasari, Top produse, Raportul de gestiune din ASiSmag si alte rapoarte configurate pentru tine. Mai mult decat atat, ele pot fi vizualizate si sub forma grafica (placinta, bare, linie,etc) si pot fi detaliate pe mai multe nivele.

8. Documente contabile generate automat si date in format electronic care pot fi preluate in orice soft de contabilitate

ASiSmag genereaza facturi din bon si facturi fiscale, liste de inventariere, note de receptie, consumuri si alte documente contabile si de gestiune.
Toate inregistrarile din baza de date pot fi exportate in formate standard si preluate apoi in orice soft de contabilitate*. Deci, nu e nevoie de o dubla inregistrare a documentelor pentru ca ele sa genereze efecte contabile si asadar de munca suplimentara din partea personalului din departamentul economic.

* Daca softul permite importul de date in format Excel, Word, etc.

9. Clienti fideli

In cazul lanturilor de magazine, ASiSmag ofera posibilitatea consultarii stocului operativ de la orice magazin din retea si initierea unei comenzi de livrare pentru marfa care nu se gaseste pe stocul propriu.
ASiSmag ofera instrumente de marketing si fidelizare ale clientilor prin definirea politicilor de pret si de discount proprii magazinelor.  Preţul poate fi cel de catalog sau se pot defini categorii de preţuri ce se pot asocia clientilor (de exemplu categoria distribuitori, categoria clienti mari, etc):

Preturi promotionale intre data si data...
Preturi promotionale intre ora si ora...
Preturi preluate din contracte