ASiSagent - pentru activitati de distributie

Soft distributie

ASiSagent poate face parte din solutia ASiS/ASismag oferita firmelor care realizeaza activitati de distributie si comert.
ASiSagent sprijina procesul de automatizare a fortei de vanzare, oferind agentilor de vanzare informatii in timp real asupra clientilor pe care ii viziteaza. Cu ajutorul acestei aplicatii, orice agent, de pe un smartphone sau o tableta pe care ruleaza sistemul Android/IOS, are acces la baza de date ASiS/ASiSmag. In functie de drepturile de utilizare setate, el poate  consulta informatii privind soldurile clientilor, stocurile existente pentru un anumit produs, comenzile efectuate in dreptul unui client, etc. Toate campurile disponibile in ASiSmobile sunt configurabile.

Functionalitati principale

Asigura preluarea si gestionarea comenzilor de la clienti. O data introduse, aceste comenzi se vor putea vizualiza in aplicatia UC (Urmarire Comenzi) de unde vor fi preluate pentru analiza si decizie ( vor putea trece in starea Aprobat, in dreptul lor se va putea lansa o comanda de aprovizionare si productie, etc.)


Exista posibilitatea consultarii in orice moment a soldurilor pe client, a comenzilor lansate si a starii acestora.


Se pot realiza rezervari din diferite gestiuni si se pot transfera in gestiunea de rezervari.


Se pot emite facturi clientilor in format electronic.


Facturile emise pot fi imprimate fie pe imprimanta laser (modul WiFi) fie pe imprimanta matriceala (modul BlueTooth).

Se pot emite bonuri fiscale direct de pe platforma Android. Bonurile pot fi emise de pe case de marcat compatibile BlueTooth.

ASiSagent are integrat un modul de stabilire a traseelor pentru fiecare agent si pe baza unor drepturi suplimentare, ofera managerilor posibilitatea de a urmari prin GPS in orice moment pozitia agentilor.


Prin intermediul acestei aplicatii, pe baza unor drepturi suplimentare, se pot lua decizii rapide, de genul: deblocare client, aprobare comanda/consum, etc.


Costul acestei solutii este cu 50% mai redus fata de cel al solutiei clasice pentru distributie si comert deoarece elimina necesitatea achizitionarii de PDA –uri pentru agenti si a sistemelor de tip GPS care se ataseaza masinilor. Practic, tot ce necesita ASiSagent e un smartphone (care are integrat GPS) care poate fi  conectat la internet.