va oferim

Asistenta si service
Oferim asistenta pentru exploatarea maxima a capacitatilor sistemului informatic ASiS. Clientii nostri au la dispozitie numeroase canale de comunicatie cu consultantii nostri tehnici precum: numere de suport tehnic, sistem de suport online, sistem de postare sesizari.
Analiza de caz si implementare
Fiecare organizatie e unica si de aceea implementarea incepe cu o analiza minutioasa de caz a unor aspecte precum: infrastructura hardware şi software, organizarea firmei: departamente, organigrama, activităţi, centre de profit, fluxul informaţional existent şi propus, standardele de lucru.
Dezvoltari si module specifice
Pornind de la o frameworkul ASiSria şi datorita experienţei bogate în proiectarea şi implementarea aplicaţiilor sistemului ASiS ERP, realizăm modificări sau module specifice cu o rapiditate uimitoare pentru ca în final fiecare client să beneficieze de o soluţie informatică personalizată şi unică.

servicii

Obiectivul nostru ca şi producători al sistemului integrat ASiS este să oferim clienţilor noştri posibilitatea de a descoperi toate facilităţile pe care acest sistem le oferă, bineînţeles în concordanţă cu specificul activităţii lor. De aceea, acordăm o mare atenţie serviciilor oferite o dată cu achiziţionarea sistemului informatic integrat de tip ERP - ASiS şi oferim clienţilor noştri posibilităţi multiple de a intra în contact cu echipa ALFA SOFTWARE şi de a beneficia de servicii de calitate.

Dorim să vă câştigăm încrederea ca şi furnizor de soluţii IT şi să menţinem standardele sistemului de management al calităţii pe care l-am adoptat în anul 2007.   

 asistenta-tehnica-asis-erpcursuri-asis-erpimplementare-asis-erpdezvoltari-specifice-asis-erp