va oferim

Asistenta si service
Oferim asistenta pentru exploatarea maxima a capacitatilor sistemului informatic ASiS. Clientii nostri au la dispozitie numeroase canale de comunicatie cu consultantii nostri tehnici precum: numere de suport tehnic, sistem de suport online, sistem de postare sesizari.
Analiza de caz si implementare
Fiecare organizatie e unica si de aceea implementarea incepe cu o analiza minutioasa de caz a unor aspecte precum: infrastructura hardware şi software, organizarea firmei: departamente, organigrama, activităţi, centre de profit, fluxul informaţional existent şi propus, standardele de lucru.
Dezvoltari si module specifice
Pornind de la o frameworkul ASiSria şi datorita experienţei bogate în proiectarea şi implementarea aplicaţiilor sistemului ASiS ERP, realizăm modificări sau module specifice cu o rapiditate uimitoare pentru ca în final fiecare client să beneficieze de o soluţie informatică personalizată şi unică.

Dezvoltari si module specifice

dezvoltari-personalizate-asis-erp

Analizăm împreună cu clienţii noştri procesele economice din cadrul organizaţiei în care sunt implicaţi, expunem experienţa noastră privind procese similare din alte organizaţii şi oferim soluţii îndrăzneţe. Acolo unde fluxurile expuse de clienţii noştri sunt însă cele mai potrivite pentru organizaţia lor sau cunosc modificări într-o anumită direcţie, adaptăm sistemul informatic după cerinţele beneficiarilor noştri.

Pornind de la o structură standard, datorita frameworkului de dezvoltare ASiSria şi a experienţei bogate în proiectarea şi implementarea aplicaţiilor sistemului ASiS ERP, realizăm modificări cu o rapiditate uimitoare pentru ca în final fiecare client să beneficieze de o soluţie informatică personalizată şi unică.