100 de ani de România, 20 de ani de soluții ERP - Blog Alfa Software

100 de ani de România, 20 de ani de soluții ERP

100 de ani de România, 20 de ani de soluții ERP

romania

Anul 2018 marchează împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire. În data de 1 decembrie 1918, odată cu sfârșitul primului război mondial, Basarabia, Bucovina și Transilvania se unesc cu Regatul României, constituindu-se astfel România Mare.

Românii de pretutindeni sărbătoresc în acest an Centenarul, un prilej de mândrie pentru trecutul țării, dar, mai important, o oportunitate de îmbunătățire a viitorului. Valorile pentru care au luptat cei ce au influențat cursul țării trebuie respectate, reluate și promovate. Indiferent de statutul nostru sau de domeniul în care activăm, e important să luptăm pentru dezvoltarea lor.

Respectarea valorilor românești este un principiu fundamental al echipei Alfa Software. În timp ce țara noastră se mândrește cu 100 de ani de existență, Alfa Software sărbătorește peste 20 de ani de la înființare, 20 de ani de soluții ERP. În acești ani, am luptat continuu pentru România și pentru companiile care vor să dezvolte peisajul economic, social și cultural al țării.

Am susținut permanent nu doar valorile românești, ci și organizațiile care le practică. Încrederea noastră în posibilitățile de progres ne-a determinat să respectăm trecutul și să luptăm pentru viitor.

Echipa Alfa Software a îmbrățișat și promovat munca eficientă. Cele mai importante personalități ale României au înțeles că nu întotdeauna cantitatea de muncă este echivalentă cu calitatea sa. Este important să identifici zonele de acțiune, să cântărești timpul dedicat fiecărui scop și să îmbini efortul cu pasiunea și dedicarea. Atât în dezvoltarea produselor proprii, cât și în colaborarea cu clienții, Alfa Software respectă principiul calității.

Chiar dacă românii sunt cunoscuți pentru umorul lor, la polul opus stă o calitate la fel de relevantă pentru națiunea noastră: seriozitatea. Capacitatea de a cântări importanța unei situații, de a respecta obiectivele propuse și de a duce la capăt proiectele inițiate au marcat istoria țării. Întocmai aceste trăsături au definit atât proiectele Alfa Software, cât și relația cu clienții. Asumarea unui obiectiv a însemnat îndeplinirea sa, iar punctualitatea a constituit o datorie asumată față de colaboratorii noștri.

Presați întotdeauna de puterile vecine, românii au fost nevoiți constant să mențină o poziție echilibrată față de acestea. Adaptabilitatea a constituit astfel o valoare centrală a națiunii noastre, în ciuda condițiilor care o amenințau permanent. Alfa Software preia această calitate fundamentală, aplicând-o serviciilor pe care le oferă. Dificultățile sunt privite ca provocări, iar fiecare proiect determină o pliare a muncii noastre pe specificul acestuia. Ne schimbăm pentru clienți și împreună cu aceștia.

Capacitatea de adaptare a fost prielnică națiunii noastre în momentele în care acesteia i-a fost asociată puterea de inovație. Chiar dacă asumarea noilor condiții este fundamentală, în timp, crearea unora noi devine la fel de importantă. Echipa noastră a asociat aceste două atribute, fiind pregătită întotdeauna nu doar să asume punctele de dezvoltare din piață, ci să devină și promotorul acestora.

Alfa Software a lucrat întotdeauna pentru români și împreună cu românii. Am înțeles că fiecare dintre noi are datoria să respecte trecutul, dar și să lupte pentru viitor. Fiecare dintre noi poate să facă o Românie mai bună. La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Alfa Software urează românilor un Centenar fericit! La mulți ani, România!

Sursă foto: Shutterstock.com

DEMO

Pin It on Pinterest