Alfa Software lansează ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5 - Blog ASW

Alfa Software lansează ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5

Alfa Software lansează ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5

ASiS ERP HTML5

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, lansează ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5. Investiția companiei în dezvoltarea platformei de business este, pînă în prezent, de peste 130.000 de euro.

Platforma de business ASiS Ria3 este primul și singurul sistem românesc dezvoltat pe tehnologia revoluționară RIA (Rich Internet Application). ASiS Ria3 este noua interfață de introducere de date ce rulează în HTML5, care își pastrează caracteristicile şi funcţionalităţile aplicaţiilor desktop, însă cu focus pe ergonomia operării.

„Ne concentrăm eforturile pentru a oferi clienților nostri mijloacele necesare pentru a face performanță. Prin ASiS Ria3, procesul de valorificare a analizelor de date și transformarea lor în informații de business devine mult mai facil, pentru a permite companiilor să facă diagnoze, și astfel să își optimizeze activitatea mult mai rapid și în timp real”, a declarat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Platformă folosește o interfața rapidă și intuitivă, care se redimensionează în funcție de dispozitivul folosit, mobile/desktop. O altă caracteristică importantă a platformei ASiS Ria3 este faptul că baza de date se poate încărca și dezvolta în Cloud sau pe serverul propriu, iar operațiunile companiei să ruleze prin ASiS Ria3 pe HTML5, pentru a avea o flexibilitate mai mare a timpilor de operare. În plus, oferă un grad mai ridicat de securitate a informației, asigurat de mecanisme de criptare avansate şi de drepturile de conectare la server.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producție.

DEMO

Pin It on Pinterest