Alfa Software lansează site-ul de produs ASiS - Blog Alfa Software

Alfa Software lansează site-ul de produs ASiS

Alfa Software lansează site-ul de produs ASiS

site asis erp

ASiS ERP, produsul dezvoltat de Alfa Software, are acum un nou site.

ASiS ERP este singurul sistem integrat românesc în pas cu evoluția tehnologiei și care beneficiază de o interfață de introducere date ce rulează în HTML5.

Fiind personalizată conform caracteristicilor fiecărei companii și a industriei în care operează, soluția ASiS ERP mizează pe digitalizare și automatizare, ajută la luarea unor decizii fundamentate și operative, oferind managerilor acces facil la informații de oriunde, în timp real.

Prin website-ul ASiS urmărim expunerea concretă a beneficiilor sistemului pentru business-urile din diferite industrii și facilitarea obținerii unei prezentări personalizate fundamentată pe specificul fiecărei companii.

ASiS ERP acoperă 4 verticale principale, fără însă să se limiteze la acestea: ASiS Producție, ASiS Retail & Distribuție, ASiS Construcții, ASiS Servicii. Personalizat pe nișa de activitate a fiecărei organizații, sistemul nostru oferă instrumentele necesare pentru creșterea productivității prin automatizarea și optimizarea proceselor de business.

ASiS Producție

ASiS Producție reprezintă sistemul dedicat companiilor care activează în segmentul producției. El asigură integrarea fluxurilor de aprovizionare și livrare, planificarea în detaliu a producției, gestiunea și clasarea stocurilor, precum și reducerea rebuturilor.

ASiS Retail & Distribuție

ASiS Retail & Distribuție este produsul optim pentru business-urile a căror activitate acoperă una dintre aceste industrii. El oferă posibilitatea unificării proceselor de aprovizionare, distribuție și vânzare, contribuind la optimizarea stocurilor, gestiunea în timp real a depozitelor și creșterea satisfacției clienților.

ASiS Construcții

ASiS Construcții reprezintă produsul dezvoltat în sprijinul societăților care desfășoară proiecte de construcții complexe. Soluția ERP garantează controlul în timp real al informațiilor de pe șantiere, optimizând management-ul utilajelor și al mașinilor și punând la dispoziție monitorizarea detaliată a alocării resurselor.

ASiS Servicii

Automatizarea proceselor pentru companiile din segmentul serviciilor este asigurată de ASiS Servicii. Personalizat pe nișa de activitate specifică, sistemul ERP contribuie la îmbunătățirea timpului de răspuns în ceea ce privește contractele, ținând o evidență strictă a costurilor și a performanței.

Indiferent de industria în care activezi, ASiS ERP îți oferă instrumentele de necesare creșterii productivității companiei tale. Procesul de implementare urmărește nevoile tale specifice, dezvoltând funcționalitățile produsului în funcție de acestea. Află mai multe despre ASiS ERP pe website-ul nostru.

DEMO

Pin It on Pinterest