Solutie ERP pentru orice industrie

Descoperă soluția creată să îți îmbunătățească fiecare aspect al companiei – 360°

Indiferent de industrie sau nevoie, ASIS ERP este creat să îmbunătățească fiecare aspect al companiei tale. Automatizează procesele costisitoare, crește eficiența, profitabilitatea și obține un control complet cu date în timp real și securizate.

ASiS ERP este produsul Alfa Software - cea mai modernă și customizabilă soluție informatică, integrată, 100% online, care ajută la gestionarea resurselor companiilor de orice dimensiune pentru a optimiza și simplifica procesele de business.

Obține mai multă agilitate

Gestionează toate resursele și aplicațiile de oriunde și oricând cu ASISmobile.

Fii mereu pregătit pentru schimbare

Dă putere datelor și adaptează-te fiecărei provocări. Foloște datele în timp real pentru a identifica trend-uri și realiza previziuni.

Obține un business ultra conectat

Conectează fiecare departament, colectează informații complete și gestionează-le dintr-un singur loc.

Fii pregătit pentru viitor

Integrează ultimele tehnologii în modul de funcționare al companiei. Folosește tehnologii emergente precum IoT, OCR sau capacități de analiză avansată.

Crește securitatea datelor

Protejează datele companiei și ale clienților tăi prin implementarea soluției în cloud.

Dă putere oamenilor să inoveze

Crează un context perfect pentru inovație - elimină activitățile redundante și repetitive, eficientizează fiecare proces.

Agilitate și performanță pentru orice companie.
Soluții complete pentru provocări moderne.

Produsul nostru ASIS ERP folosește ultimele tehnologii pentru a da putere oamenilor și companiilor să inoveze.

Un singur software – posibilități nelimitate prin API
ASIS ERP se poate conecta prin intermediul API cu orice altă aplicație esențială companiei tale. Poate extrage date din alte surse, realiza automatizări și trimite date sau fișiere precum E-factura, Declarația 406 sau E-transport.
Descoperă ASiS ERP →
Automatizare completă și costuri reduse folosind tehnologii IoT
Cu ASIS ERP, poți colecta date de la senzori instalați pe mașinile de producție (GPS, umiditate, proximitate, erori etc.) care mai apoi sunt transmise în cloud și intepretate de către soluțiile noastre software. Cu ajutorul IoT poți optimiza procesele de producție, costurile de întreținere, să reduci timpii de oprire a mașinilor și chiar să implementezi mentenanța preventivă.
Descoperă ASiS ERP →
Rapiditate, securitate și scalabilitate cu Microsoft Azure
ASIS ERP este optimizat pentru a rula on-premise, pe servere proprii sau în cloud prin Microsoft Azure. Rulând ASIS ERP în cloud, dispui de o infrastructură mereu actualizată, securitate a datelor îmbunătățită pe mai multe nivele, costuri de întreținere mai mici și rapiditate.
Descoperă ASiS ERP →
Date transformate în decizii rapide și corecte/informate/avizate
Cu ASIS BI (Business Inteligence) toate datele colectate sunt transformate în informații practice și prezentate într-o formă grafică ușor de înțeles și t. Prin analizarea concluziilor din rapoarte, grafice, diagrame și hărți poți lua decizii rapide, bazate pe date exacte pentru compania ta.
Descoperă ASiS ERP →
Transcrierea optică a documentelor în ASIS ERP
Cu ajutorul tehnologiei OCR (Optical Character Recognition) ASIS ERP transcrie informațiile recunoscute optic - spre exemplu de pe o poza a unui proces verbal de recepție a mărfii. Acestea sunt prelucrate direct de sistem și intră în fluxul de gestiune contabilă sau financiară pentru a reduce volumul de muncă cu introducerea manuală a datelor.
Descoperă ASiS ERP →

Mai mult decât un ERP - soluții și servicii complete pentru compania ta

Indiferent de provocările companiei tale, îți oferim servicii complete de la consultanță personalizată până la implementare ERP, asistență tehnică și training.

Roboti industriali la fabrica Cemacon | ASiS ERP

Strategie personalizată de digitalizare

Fiecare business este diferit - echipa Alfa Software analizează fiecare aspect al companiei tale și dezvoltă o strategie personalizată de digitalizare care identifică soluțiile optime și cele mai bune modalități de implementare.

Arobs Transylvania Software | Client ASiS ERP

Implementare - Training - Asistență

Implementăm ASIS ERP și asigurăm management-ul proiectului în totalitate, iar după operaționalizare îți oferim asistență tehnică și training pentru a utiliza soluția cu maximă eficiență.

Mentenanta ERP | ASiS ERP

Dezvoltare funcționalități personalizate

Suntem hotărâți să oferim un produs complet, perfect adaptat companiei tale. Dezvoltăm soluții și funcționalități personalizate pentru a răspunde fiecărei provocări, indiferent de complexitate.

Soluții ERP pentru organizații din orice industrie

Răspunde provocărilor din orice industrie cu ASiS ERP

Producție
Construcții
Servicii
Transporturi
Reciclare
Rețea de retail
Utilitați

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.