Management restaurant

Management restaurant (Horeca)

Managementul de restaurant se bazează pe următoarele funcționalități:
1. ASiS Ospătar– pentru preluarea comenzilor clienților de pe dispozitive mobile
2. ASiS Bucătărie– pentru managementul comenzilor în bucătărie
3. ASiS POS Vânzare– pentru emitere note de plată / bonuri fiscal / documente de încasare
Management restaurant
 • Funcționează pe dispozitive desktop/laptop cu touchscreen (ASiS Bucatarie/ ASiS POS Vânzare) și dispozitive mobile dotate cu Android /IOS (ASiS Ospatar).
 • Interfața de restaurant (ASiS POS Vanzare) permite configurarea facilă a meselor conform dispunerii lor fizice. Fiecare masă este reprezentată grafic, numerotată corespunzator și poate fi atribuită în dreptul unui responsabil (chelner, ospătar) / loc de muncă. Forma și dimensiunea meselor sunt configurabile. De asemenea, culori diferite semnalizează dacă mesele sunt libere sau ocupate.
 • Preluarea comenzilor se poate realiza fie prin interfața de tip Touchscreen (ASiS POS Vanzare), fie direct de pe mobil (ASiS Ospatar). In ambele cazuri, produsele sunt grupate în categorii și sunt ușor de regasit, astfel încât comenzile să se realizeze în cel mai scurt timp posibil.
 • Gestionarea comenzilor se realizează integrat, pe stări – pe tabletă sau ASIS POS Vânzare și (bucătărie/bar). Fiecare comandă preluată poate fi vizualizată în timp real la bucătărie (ASiS Bucatarie), și invers pentru comenzile pregătite (pe touchscreen sau prin ASiS Ospătar).
 • Fiecare produs are o imagine atașată ceea ce facilitează identificarea lui pe interfață.
 • Se pot realiza promoții Happy Hour.
 • La închiderea unei comenzi se emite o notă de plată și bon fiscal/factură fiscală, existând modalități multiple de plată: numerar, card, tichete de masă, puncte de fidelitate, etc.
 • Este posibilă definirea de rețete și realizarea de antecalculații pe baza lor precum și generarea automată a consumurilor în baza rețetelor definite.
 • Ca element de noutate, clienții restaurantului pot vizualiza în timp real nota de plată de pe telefonul mobil prin accesarea unei pagini web. Nota de plată poate fi împărțită pe mai multe subtotaluri printr-o funcție de tipul Drag and drop a produselor consumate – facilitatea Împarte nota cu prietenii!
ERP Management restaurant
 • Aplicația ASiS Restaurant este perfect integrată cu aplicația de Contabilitate și Gestiune ceea ce permite gestionarea intrarilor, ieșirilor și transferurilor din gestiuni (bar, bucătarie, etc) în timp real, cu generarea automată a documentelor primare și a notelor contabile.
 • Există o mare varietate de indicatori grafici și rapoarte pe domeniul Horeca, cu posibilități multiple de filtrare: de exemplu vânzări pe produse și ore, vânzări pe ospătari.

Stocuri/WMS

Realizează gestionarea stocurilor de materii prime, ambalaje, obiecte de inventar, mărfuri, produse finite și semifabricate.

Acces NFC

Brățările NFC pot funcționa cu soluția Horeca și au rolul de a înlocui plata cu numerar sau card în incinta.

Tablou de Bord

Transformă datele existente în sistem în informaţii prin intermediul rapoartelor și a indicatorilor grafici.

Resurse Umane

Gestionează informațiile referitoare la performanțele angajaților (competențe, obiective) și la dezvoltarea lor profesională.

DEMO

Pin It on Pinterest