Client ASiS ERP din 2012

Arobs Transilvania Software, unul dintre liderii pieței de IT din Romania, a ales ASiS ERP

 

Descriere introductivă

ASiS ERP este folosit în cadrul grupului Arobs pentru a monitoriza costurile pe care le implică proiectele de dezvoltare software, dar și aspecte legate de contabilitate, salarizare, mijloace fixe, centralizarea lor într-o singură bază de date însemnând informații și raportări exacte și în timp real pentru manageri.

AROBS este cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București, și a a atras atenția investitorilor de pe piața AERO, fiind cea mai tranzacționată acțiune.

În cei peste 20 de ani de existență, Arobs Transilvania s-a concentrat atât pe oferirea de servicii de tip outsourcing, cât și pe soluții proprii pentru GPS și SFA.

Industrie

Servicii software

Cifră de afaceri

46 milioane EUR

Număr de angajați

800

Transmite mai departe
“Anterior implementării soluției de tip ERP de la Alfa Software, se lucra mult utilizând documentele de tip Excel. Exista un excel pentru orice, iar efortul de a corela informațiile de pe un document cu informațiile din altă parte era considerabil. Acum cu ajutorul soluției ASiS ERP, accesul la informații e mult mai facil, iar procesul de implementare s-a concentrat îndeosebi pe automatizarea proceselor noastre lunare.”

Mihaela Cleja, Director Economic Arobs Transilvania Software

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.