Client ASiS ERP din 2012

Ferestrele Helios se deschid cu ASiS ERP

BDM Grup Invest

Creșterea eficienței producției de tâmplărie PVC

Descriere introductivă

BDM Grup Invest folosește sistemul integrat ASiS, pentru a-și eficientiza procesul de producție și pentru a-și susține strategia de vânzare/ofertare atât pe plan intern cât și pe plan extern.

Parte a grupului de firme BDM Grup Invest din Baia-Mare, BDM – divizia de producție a geamurilor HELIOS este principalul jucător pe piața de tâmplărie termoizolantă din PVC și aluminiu din nord-vestul României. Cu o capacitate de producție de 14.000 mp/lună și două fabrici complet automatizate, Helios a devenit un brand pentru industria de ferestre și uși termoizolante, compania extinzându-și activitatea constant, atât pe piața internă – prin dealeri și 18 showroom-uri proprii, cât și pe piața externă.  

Industrie

Producţie, Servicii

Cifră de afaceri

17.6 milioane EUR

Număr de angajați

209

Transmite mai departe
“Pentru divizia de ferestre termoizolante Helios, am avut un alt furnizor de soluții software, cu care, însă colaborarea s-a dovedit greoaie și costisitoare. Alfa Software ne era deja partener pe partea de vânzări și service auto, la firma Premium Cars Cluj-Napoca și am fost tot timpul extrem de mulțumiți de promtitudinea serviciilor oferite și de relația pe care am construit-o cu echipa ASiS. Am considerat acesta un motiv bun de a discuta cu cei de la Alfa Software despre automatizarea proceselor de producție a ferestrelor Helios. Soluția tehnică propusă ne-a mulțumit pe deplin, dat fiind că s-a realizat inclusiv o interfață de date între ASiS și Klaes – softul de proiectare a ferestrelor. Implementarea s-a desfășurat rapid și în prezent utilizăm la maxim funcționalitățile oferite de ASiS ERP… dar, nu doar in cadrul diviziei de Termopane! Am decis să continuăm procesul de implementare și pentru divizia de distribuție a grupului și astfel, printr-un efort susținut, am reușit implementarea sistemului ASiS în întreg grupul de firme BDM.”

Mircea Mitrea, co-proprietar al BDM Grup Invest

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.