Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj

ASiS ERP sprijină Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj

Rovinieta se emite din ASiS ERP în cadrul Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a hotărât extinderea sistemului ASiS ERP cu modulul Punct de Vânzare care a fost adaptat pentru emiterea și încasarea de roviniete la subunități și punctele de frontieră din partea de nord și nord-vest a țării. Pentru DRDP Cluj, s-a realizat interconectarea sistemului ASiS cu cel național de emitere roviniete, prin accesarea bazei de date de roviniete și extragerea informațiilor relevante eliberării lor și a documentelor contabile.

DRDP Cluj utilizează soluția web-based ASiS din anul 2009, însă activitatea de vânzare de roviniete nu a fost gestionată cu sistemul integrat până în prezent. Decizia conducerii a venit ca urmare a nevoii de integrare între departamentul contabil și cel de emitere roviniete și a eliminării muncii suplimentare prin introducerea manuală a fiecărei facturi de rovinietă în ASiS.

În prezent, la vânzarea unei roviniete, din ASiS ERP are loc verificarea automată, în funcție de numărul de înmatriculare, a existenței ei în sistemul național de roviniete, după care are loc emiterea ei și concomitent emiterea facturii și a documentului de încasare. În timp real, toate aceste documente primare ajung în modulul de Contabilitate și implicit în Declarația 394.

În punctele de frontieră, rovinietele se pot emite și plăti inclusiv în monedă straină. La încasarea lor în lei, conversia se realizează automat conform legislației în vigoare.

Industrie

Servicii

Cifră de afaceri
Număr de angajați
Transmite mai departe
“Această automatizare oferită de echipa Alfa Software ne ajută să ne îmbunătățim considerabil activitatea și să reducem eventualele erori ce pot deriva din operare. Soluția de la Alfa Software funcționează online și se bazează pe o tehnologie modernă. Soluția ASiS este funcțională la toate punctele de lucru DRDP Cluj, inclusiv la cele de frontieră.” Carmen Sima, Șef Roviniete la Direcția de Drumuri și Poduri Cluj.

Carmen Sima, Șef Roviniete la Direcția de Drumuri și Poduri Cluj.

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.