ERP România: Alfa Software a încheiat anul 2021 cu o creștere de 10% a cifrei de afaceri, ajungând la 2,1 mil. euro

erp romania

ERP România. Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță afaceri în creștere cu 10% în 2021 față de anul precedent. Deși a fost o perioadă dificilă, în care s-a aplicat conceptul „work from home” și majoritatea proiectelor s-au desfășurat de la distanță, Alfa Software a reușit să livreze clienților sisteme ERP la cheie și, în același timp, să dezvolte funcționalități noi. Dintre acestea, o mare parte au la bază modificări legislative de substanță, cerute de statul român. Este vorba despre declarația 406 SAF-T și eFactura, care vin în întâmpinarea nevoilor companiilor românești de a se alinia noilor prevederi legislative și care intră în vigoare începând cu acest an.

Tot pe parcursul anului 2021 au fost dezvoltate și noi funcționalități în cadrul modulului ASiS BI (Business Intelligence) tocmai pentru a oferi clienților ASiS o experiență completă de analiză rapidă și intuitivă a businessului lor. 

Rezultatele obținute în cursul anului 2021 confirmă continuarea trendului de digitalizare accelerată a companiilor locale. Nevoia de eficientizare a modului de lucru este acută, iar soluțiile ERP sunt exact răspunsul la ceea ce organizațiile au nevoie”, a declarat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

ERP România. Echipă mai mare la Alfa Software

ERP România. În 2021, Alfa Software și-a mărit cu 10% echipa de specialiști IT pentru a consolida ritmul de generare de noi funcționalități, necesare în procesul de digitalizare a companiilor.

ERP România. Alfa Software este una dintre primele companii românești producătoare de sisteme ERP și a intrat în cel de-al 25-lea an de activitate. Pe termen mediu și lung, obiectivul principal al companiei este de consolidare a poziției sale favorabile pe piața de ERP România. Astfel, compania tinde spre a revoluționa felul în care business-urile își gestionează activitatea și spre a dezvolta permanent instrumente inovatoare pentru eficiența companiilor din România.

În acest context, în anul 2022, Alfa Software își va concentra resursele pentru dezvoltarea de module noi cu aplicabilitate imediată în verticalele: Producție, Construcții și Transporturi/ Expediții. Unul dintre aceste module este cel de Management Documente care va înlocui în mare parte operarea manuală a  documentelor în ASiS ERP cu o componentă de inteligență artificială. Prin intermediul acestui modul, care va include o funcție de OCR-izare, documentele, indiferent de formatul lor (poză, pdf) vor fi „citite”, interpretate și asimilate de ASiS ERP ca informație structurată. 

O altă direcție de dezvoltare în 2022 vizează verticala Transporturi/Expediții. În acest sens, va fi creat un modul TMS, dedicat companiilor de transport. Acesta va avea capacitatea de a realiza simulări, planificări de rute, integrări în timp real via API-uri cu: soluții de Tracking-GPS, burse de transport, benzinării și sisteme de taxare. Va dispune inclusiv de o aplicație dedicată pe telefonul mobil pentru șoferi. 

„Ne așteptăm ca 2022 să fie un an la fel de bun ca 2021, în care estimăm că ne vom menține ritmul de creștere anuală de 10%. Desigur, aceste estimări depind de contextul macroeconomic, dar și de menținerea securității și păcii în regiunea noastră. Toate aceste elemente pot avea un impact semnificativ asupra întregii economii, nu doar asupra ritmului de dezvoltare al business-ului nostru” , a conchis Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

Despre Alfa Software

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de 25 de ani pe piață. Compania are sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru în Zalău și acoperire națională prin parteneri.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS  ERP are experiență de peste 15 ani pe produs.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, reciclare, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Cemacon, Brikston Leier, Ortoprofil, Deltamed, Arobs, Ardealul, Tirrena Scavi, Team Montage, Nova Grup, MG Tec Industry.

 

Transmite mai departe

Articole similare

ASiS BI
10 motive pentru a alege ASiS BI (Business Intelligence)
Business Intelligence: analize de date, grafice, rapoarte interactive pentru decizii corecte direct din...
Citește mai mult →
Foi de parcurs in ASiS ERP
Ghid complet pentru automatizarea fluxului de lucru cu foi de parcurs în sistemul ASiS ERP
Cum pot fi automatizate foile de parcurs în ASiS ERP? Modulul Foi de parcurs din ASiS ERP se adresează...
Citește mai mult →
Ghid paperless companies
Adoptarea schimbării digitale: ghidul pentru obținerea unei companii paperless
Cum obții o companie paperless? Trecerea către un mediu de lucru fără hârtie (paperless) poate fi un...
Citește mai mult →

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.