Toate activitățile unui business de construcții – digitalizate cu ASIS ERP
Optimizează costurile și resursele alocate proiectelor, gestionează activitățile de șantier cu date în timp real.

Soluții create pentru domeniul construcțiilor

Gestionează șantierele în timp real

Administrează datele specifice lucrărilor direct de pe șantier cu ajutorul aplicației mobile ASISmobile.

Gestionează flota de utilaje

Obține o imagine de ansamblu asupra flotei și asignează-le în timp real în funcție de necesități.

Elimină timpii morți de pe șantiere

Asignează resursele necesare fiecărui proiect, fie că este vorba de resursă umana sau utilaje în funcție de situația din teren.

Optimizează costurile

Obține o eficiență mai bună prin analizarea în timp real a costurilor curente pentru fiecare șantier.

Soluții simple pentru provocări în domeniul construcțiilor

Fii mereu conectat cu situația de pe șantiere, reacționează și ia decizii rapide cu informații în timp real, redu timpii necesari gestionării de documente.

Pontajul mereu la zi

Reduce timpul necesar realizării pontajului cu ajutorul aplicației mobile. Pontajul de pe șantiere se realizează prin diferența față de zilele anterioare. O dată introduse datele, soluția reține componența echipelor și a orelor lucrate de către fiecare membru.

Descoperă ASiS ERP →
Ține evidența costurilor - crește profitabilitatea șantierelor

Obține o profitabilitate crescută a șantierelor printr-un control strict al costurilor directe și indirecte. Gestionează costurile pentru fiecare șantier pe categorii, centre de cost, centre de profit sau articole de cost și obține o imagine detaliată asupra rentabilității.

Descoperă ASiS ERP →
Ține evidența costurilor - crește profitabilitatea șantierelor

Responsabilul de șantier face o poză documentului primit o dată cu transportul de materiale. Poza se încarcă automat în ASIS ERP, iar datele sunt interpretate și introduse în sistem cu ajutorul tehnologiei OCR (Optical Character Recognition), înainte ca acestea să ajungă în format fizic la sediu.

Optimizează costurile

Urmărește activitatea mașinilor și a utilajelor prin înregistrarea foilor de parcurs și de lucru, a normativelor de intervenții (revizii, reparații, asigurări, ITP) și a devizelor de service. Analizează defalcat sau pe grupuri cheltuielile pe mașini și utilaje.

Obține o situație operațională detaliată

Generează și personalizează rapoarte esențiale companiei tale precum situații pe centre de profit pentru postcalcul, rapoarte de profitabilitate defalcate, rapoarte de reparații pentru mașini și utilaje și multe altele cu modulul Business Intelligence (BI). 

Realizează decontările intragrup mai ușor

Cu soluția Contabilitate/Financiar poți opera un singur document primar, iar documentele derivate sunt generate automat. De exemplu în baza unei facturi furnizor se generează automat o recepție și consum la beneficiar, în cadrul grupului. Poți realiza automatizarea pentru orice fel de document generat în cadrul grupului.

Parteneri pe care îi ajutăm să gestioneze mai eficient șantierele și activitatea de construcții

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.