Personal & Salarizare

Gestionează pontajul și automatizează calculul salarial

Reduce volumul de muncă și automatizează calculul salarial cu evidențierea deducerilor, impozitelor și taxelor aferente, conform legislației la zi.

Oferă-le angajaților o platformă personalizată

Angajații pot vizualiza informații precum fluturașii și realiza cereri de concediu, învoire și multe altele din aplicație.

Automatizează calculul salarial

Reduce volumul de muncă și automatizează calculul salarial cu evidențierea impozitelor și taxelor aferente, conform legislației la zi..

Automatizează plațile

Generează fișierele pentru viramentul automat al salariilor.

Administrează orele suplimentare

Configurează tipurile de ore suplimentare cu diferite procente de bonusare.

Gestioneză mai ușor activitățile cu personalul și salarizarea

  • Automatizează calculul salarial, calculul pontajului, orelor suplimentare, generarea adeverințelor și multe altele;
  • Gestionează acordarea tichetelor de masă direct din aplicație;
  • Automatizează generarea și trimiterea fluturașilor de salariu către angajați.
Gestionează toate datele într-un singur loc
Vizualizează istoricul angajatului și datele importante precum datele de contact, deduceri, persoane în întreținere etc.
Primește notificări pentru a fi mereu informat
Primește alerte privind încetarea contractelor de muncă pe perioadă determinată, a suspendării contractelor, expirarea cărților de identitate, avize medicina muncii, modificari procente sporuri de vechime și multe altele.
Configurează sporurile salariale
Gestionează valoarea și modul în care sunt acordate sporurile. Le poți configura în funcție de timpul lucrat, orele introduse, sumă sau procent.
Obține rapoarte personalizate
Generează rapoarte statistice - rapoarte ale cheltuielilor salariale configurabil pe locuri de munca, situații de istoric personal și salarizare, state de plata avans, liste de plată și fluturași etc.
Portal angajați - transparența maximă
Angajații pot să acceseze propriul portal unde pot vizualiza fluturașii, istoricul de salarizare, sold-ul concediilor de odihna. Mai mult pot introduce cereri pentru concediu, învoiri etc.
Salarii în acord
Crează realizări în acord pe locuri de muncă, comenzi și operații cu preluarea manoperei costurilor. Calculează salariile realizate în acord global sau TESA în acord. Centralizează manopera pe locuri de muncă, comenzi și operații. Generază automat înregistrările contabile cu elemente de cost. Generează fișierele necesare pentru carduri.
Gestionează reținerile
Vizualizează beneficiarii și reținerile pe tipuri prestabilite - personalizează calculul de garanții. Calculează reținerile efective, obține date despre reținerile programate și vezi situația reținerilor efectuate și restante.
Automatizează generarea declarațiilor
Generază automat declarația unica 112, declarația 205, L153 (bugetari) și gestionează registrul electronic de salariați.
Gestionează toate tipurile de concedii
Ține evidența concediilor de odihnă, dar și a celor medicale pe tipuri de diagnostic, zile calendaristice şi lucrătoare, concedii în continuare. Obține la zi situații detaliate a concediilor de odihnă și medicale.

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.