Agent vânzări/SFA

Agent de vânzări/SFA

Componenta “Agent vanzari” (ASiSagent) sprijină procesul de automatizare a forței de vânzare, oferind agenților de vânzare informații în timp real asupra clienților pe care îi vizitează. Cu ajutorul acestei aplicații, orice agent, de pe un smartphone sau o tabletă pe care rulează sistemul Android/IOS, are acces la baza de date ASiS. Toate câmpurile disponibile în ASiSmobile sunt configurabile.

  • Asigură preluarea și gestionarea comenzilor de la clienți de pe telefonul mobil. Aceste comenzi vor putea fi vizualizate în aplicația Comenzi de livrare de unde vor fi preluate pentru analiză și decizie (se vor livra sau în dreptul lor se va putea lansa o comandă de aprovizionare și producție, etc.). Prin aprobare se face rezervarea produselor comandate de client.
  • Rezervările de produse presupun transferul lor automat intr-o gestiune de rezervări, de unde produsele vor fi pregătite pentru coletizare.
  • Asigură accesul rapid la datele despre clienți: solduri, comenzi anterioare, istoric plăți, persoane responsabile, date de contact.
  • Prin intermediul acestei aplicații, pe baza unor drepturi suplimentare, se pot lua decizii rapide, de genul: deblocare client, aprobare comandă/consum, setare limite de credit, etc.
Agent vânzări SFA
  • Politicile de preț sunt setate unitar și se propagă automat în cadrul ERP-ului. Agenții vizualizează în aplicația ASiSmobile prețurile preferențiale, discounturile pe care le primesc clienții și promoțiile existente, cu aplicarea automată a lor în momentul în care comenzile îndeplinesc criteriile setate.
  • Se pot emite facturi în format electronic. Facturile emise pot fi imprimate fie pe imprimanta laser (modul WiFi) fie pe imprimanta matriceala (modul BlueTooth).
  • Se pot emite bonuri fiscale direct de pe platforma Android. Bonurile pot fi emise de pe case de marcat compatibile BlueTooth.
  • ASiSagent are integrat un modul de stabilire a traseelor pentru fiecare agent și pe baza unor drepturi suplimentare, oferă managerilor posibilitatea de a urmări prin GPS în orice moment poziția agenților.
  • Permite setarea targetelor comerciale pentru agenți. Acordarea de bonusuri funcție de realizări (informația privind vânzările există pe agent/utilizator) se realizează automat prin aplicația de Salarizare.

Pin It on Pinterest