ALFA SOFTWARE a creat o reţea de parteneri calificaţi, cu acoperire în toată ţară, tocmai pentru a răspunde cât mai rapid şi într-un mod cât mai profesionist tuturor cerinţelor clienţilor.
Buni cunoscători ai produselor ALFA SOFTWARE, ai mediului Adobe Flash Builder şi ai motorului de baze de date Mocrosoft SQL Server, având o bogată experienţă economică, partenerii noştri – veritabili consultanţi economici şi de implementare, pot prelua cu rapiditate în regiunea în care acţionează sarcina implementării şi efectuării unor adaptări în funcţie de necesităţile dvs.
Partenerii noştri identifica nevoia dvs, va recomandă soluţia tehnică ASiS ERP potrivită, asigură implementarea şi suportul pentru soluţiile ASiS propuse şi transformă afacerea dvs pentru a-i garanta performanţă.
 
Vi-i recomandăm cu căldură!

Alege local! Găseşte un partener ASiS!

Soft Net Consulting Timișoara

+40 372 562 800
office@softnetconsulting.ro
www.softnetconsulting.ro

Economic Data System Oradea

+40 730 020 283
contact@tactiq.ro
www.tactiq.ro

NC Venture București

+40 723 198 625
nicu.cornea@gmail.com

Infoplus Service Râmnicu-Vâlcea

+40 744 571 881
office@iplus.ro
www.iplus.ro

Startech Focșani

+40 730 020 290
cristian.vlase@starttech.ro
www.starttech.ro

Softad Consulting Oradea

+ 40 786 250 550
office@erpconsulting.ro

Decision Support Systems Timișoara

+ 40 723 772 266
office@dssys.com

Self Soft Zalău

+ 40 745 978 220
obreja_v@yahoo.com

ERP IT Zalău

+ 40 744 499 821
bmwpower26@gmail.com

5 motive ca să alegi partenerii noștri locali

 În ceea ce privește ASiS ERP, sistemul nostru integrat este la a cincea generație de tehnologie, iar partenerii noștri au acumulat suficientă experiență încât să cunoască amănunțit principiile de funcționare ale soluțiilor ASiS din domenii de activitate variate.

Este extrem de dificil ca Alfa Software să ajungă la toți clienții și o soluție practică poate fi pentru unii dintre aceștia să apeleze la partenerii noștri locali. De aceea rolul pe care îl au partenerii noștri e extrem de important. Ei sunt prezenți la fața locului, află despre nevoile clientului, își folosesc experiența personală pentru a găsi soluții, configurează și personalizează sistemul ASiS. Într-un final, își câștigă locul de consultanți de afaceri la care clienții noștri apelează cu încredere ori de câte ori au nevoie.

Partenerii noștri vând și implementează sisteme integrate de peste 10 ani, timp în care au cunoscut amănunțit business-uri din toate domeniile de activitate. Atunci când mediul concurențial e în schimbare, partenerii noștri ajută clienții să se adapteze cu ușurință noilor condiții economice. Experiența lor poate fi un plus pentru afacerea ta căci se bazează pe bune practici întâlnite de-a lungul timpului și zeci de implementări reușite!

Spre deosebire de alți implementatori de soluții integrate, partenerii noștri au o libertate destul de mare în a programa/personaliza și a dezvolta module și aplicații noi. Alfa Software își încurajează partenerii să își dezvolte cunoștințele și echipa de programare în SQL pentru a crește capacitatea lor de a răspunde rapid la cerințele clienților.

Alfa Software realizează instruiri periodice cu partenerii săi privind noile soluții dezvoltate, soluții de implementare eficiente în funcție de verticala de business și studii de caz tehnice privind proiectele de implementare în desfășurare. Partenerii noștri cunosc în detaliu capabilitățile sistemului și modul de a le adapta la nevoile clienților.

Toate proiectele de dezvoltare/implementare pentru noii clienți sunt transmise furnizorului de soluție, sunt discutate și se ajunge de comun acord la cea mai bună variantă tehnică pentru client. La distanță sau chiar participând la analiza de implementare alături de parteneri, Alfa Software oferă sprijin tehnic pentru implementarea soluției potrivite clientului. Unele module sau funcționalități sunt implementate direct de echipa producatorului de sistem, în funcție de gradul de dificultate.

CUM SĂ DEVII PARTENER

Intră în comunitatea ASiS şi descoperă valorile noastre!

Credem cu tărie că muncă noastră contează în primul rând pentru oamenii implicaţi într-un business, de la muncitori la manageri, că sistemele informatice sunt făcute să ajute şi să fie uşor de folosit. De aceea:

Facem totul cu pasiune,

Căutăm cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri

Aducem aproape de persoanele non-tehnice cele mai inovative tehnologii IT

Suntem mândrii când clienţii noştri progresează

Nu ne plictisim niciodată de tot ce e nou în domeniu

Ce face un partener ASiS și care este rolul său?

Un partener ASiS oferă servicii la cheie clienților.

Vinde sistemul integrat ASiS -> un partener poate rămâne doar la acest nivel, dacă se dorește

Realizează analiza de caz a companiei și propune o soluție la cheie

Oferă consultanță pentru procesele interne

Implementează soluția integrată propusă

Oferă suport tehnic și mentenanță

Realizează instruirea utilizatorilor sistemului

Dezvoltă și adaptează soluțiile ASiS pe măsura nevoilor clienților

Dezvoltă propriile aplicații și module pe platforma ASiS

Care sunt beneficiile oferite partenerilor ASiS?

În cadrul parteneriatului ASiS, Alfa Software îți asigură:

Un sistem de venituri recurente (abonament)

Venituri din servicii de implementare și mentenanță

Traininguri de specialitate

Expertiză tehnică și economică de cel mai înalt nivel

Instrumente de marketing și publicitate

Valoare umană ridicată

Dacă crezi că ceea ce facem te-ar putea interesa în calitate de partener al Alfa Software, nu ezita să ne contactezi!

Parteneri de tehnologie şi echipamente

Datecs logo
Microsoft logo
telekom-logo