Soluție ASiS pentru colectare și reciclare deșeuri

Soluţie ASiS ERP pentru reciclarea deșeurilor (Remat)

Soluția ASiS ERP pentru colectarea și reciclarea deșeurilor sprijină dezvoltarea companiilor de profil din România punând la dispoziția managerilor aplicații dedicate și personalizate proceselor de colectare și reciclare, în special pentru ca managerii să-și poată controla cu ușurință costurile.
ASiS ERP, soluția personalizată pentru companiile din domeniul colectării și reciclării deșeurilor feroase și neferoase, prin aplicațiile sale, se concentrează pe următoarele aspecte importante:


Dezvoltăm. Implementăm. Personalizăm

 • Generarea automată a formularelor din domeniul “Remat”


  ASiS generează automat toate formularele necesare, precum: Tichet cântar, Anexa 1, Anexa 2, Anexa 3, Borderou achiziție, Adeverință achiziție, Buletin monitorizare radiologică, Certificat de calitate, Certificat de distrugere (VSU).

 • Gestionarea și trasabilitatea stocurilor


  Stocurile se urmăresc pe sortimente și coduri HG856. Pentru deșeurile de tip ambalaj, se înregistrează în amănunt fiecare mișcare, de la achiziție și până la valorificare, conform cerințelor legislative specifice.

 • Corelarea prețurilor contractuale cu cotațiile metalelor la bursă


  Prețurile din contracte se actualizează automat în funcție evoluția indicilor bursieri pentru metalele tranzacționate (BDSV, LME). Apoi sunt preluate în ASiS pe lanțul documentelor contabile.

 • Integrare cu cântarele auto


  Procesele de achiziție și livrare de la și către persoanele juridice depind de utilizarea cântarelor auto. Prin cântărirea mijlocului de transport: încărcat și gol, se stabilește cantitatea netă și se generează automat un tichet de cântar, utilizat ulterior în toate procesele financiar-contabile.

 • Evaluarea performanței activității


  Se realizează prin intermediul rapoartelor existente în sistem, care se pot personaliza.

 • Gestionarea achizițiilor de deșeuri de la persoane fizice


  Se realizează conform unui nomenclator prestabilit de prețuri, pe bază de borderou de achiziție. În baza completării lui, se întocmește automat recepția din sistemul ERP și se realizează plata.

 • Planificarea rutelor de transport a containerelor


  Prin intermediul aplicației ASiSmobile, conducătorii auto primesc o planificare a curselor pe care le au de realizat zilnic. Fiecare transport se monitorizează până la destinație.

 • Urmărirea mașinilor


  ASiS ERP beneficiază de aplicația de Management al Mașinilor care facilitează înregistrarea foilor de parcurs și de lucru, normativele de intervenții (revizii, reparații, asigurări, ITP), devizele de service și analizează cheltuielile pe mașini.

 • Controlul costurilor de colectare și valorificare deșeuri


  ASiS urmărește în detaliu și automat costurile directe și indirecte colectate pe centre de cost/profit.

Ce face ASiS Remat pentru tine?

Configurator Module

Contabilitate generală

Permite realizarea exercițiului contabil conform structurii unitare de raportare: cont contabil, domeniu, sursa de finantare, dacă e cazul.

Tablou de Bord

Transformă datele existente în sistem în informaţii prin intermediul rapoartelor și a indicatorilor grafici.

PostCalcul

Permite determinarea costului de producție, prin colectarea cheltuielilor directe și repartizarea celor indirecte.

Parc auto si utilaje

Permite urmărirea tuturor parametrilor şi activitaţilor maşinilor, fie că vorbim de parcul auto sau de utilajele de producție ale unei companii.

Contracte clienti/furnizori

Realizează urmărirea tuturor tipurilor de contracte cu terții, respectiv de furnizori, beneficiari, leasing, rate, închirieri.

Imobilizări

Gestionează datele privind imobilizările corporale şi necorporale şi automatizează calculul de amortizare.

Financiar-terti

Gestionează toate operațiunile în relație cu terții, încasările/ plăţile efectuate, astfel încât să fie evidenţiat întreg fluxul monetar al companiei.

Ce spun clienții

ASiS ERP este pentru noi un instrument indispensabil, personalizat care ne optimizeaza munca de zi cu zi.

ASiS ERP este perfect configurat activității noastre de colectare și reciclare a ambalajelor și a hârtiei. 

Hamburger Recycling

Pin It on Pinterest