Soluţie ASiS pentru HoReCa

Soluţie ASiS ERP pentru HoReCa

Soluția ASiS ERP asigură cu succes managementul tuturor activităților din cadrul firmelor din domeniul HoReCa. Indiferent că e vorba de un restaurant sau a de o cafenea, de o firmă de catering sau un hotel, ASiS ERP aduce toate informațiile necesare într-o bază de date unică, în timp real (nu e nevoie de sincronizare). Ospătarii pot introduce comenzile clienților de pe telefoane mobile, bucătarii pot vizualiza aceste comenzi și le pot pregăti, hotelierii pot vizualiza stadiul rezervărilor și managerii au acces la situația încasărilor și la rapoartele de vânzări.

ASiS ERP, soluția personalizată pentru domeniul HoReCa, prin aplicațiile sale, se concentrează pe următoarele aspecte importante:


Dezvoltăm. Implementăm. Personalizăm

 • Gestionarea comenzilor de la mese/bar


  ASiS te ajută, mai exact, la managementul meselor. Mesele se regăsesc pe interfața de touchscreen conform dispunerii lor fizice și pot fi atribuite ospătarilor.

 • Automatizarea preluării comenzilor


  Ospătarii preiau comenzile clienților, direct de pe telefonul mobil sau de pe interfața POS (touchscreen) (prețurile sunt preluate automat din baza de date). Identificarea facilă a produselor de către ospătari se poate face prin gruparea lor pe categorii și atașarea unei imagini reprezentative pentru fiecare categorie.

 • Managementul comenzilor în bucătărie


  Se realizează prin gestionarea pe stări a comenzilor de la clienți (deschis, preparat, gata de servit, etc). În plus, în ASiS se definesc rețete pentru preparatele din bucătărie – cu ingrediente, cantități, iar la finalizarea comenzilor, scade automat stocul produselor utilizate.

 • Fidelizarea clienților


  Se pot defini politici personalizate de prețuri promoționale sau discounturi,  se pot emite carduri de fidelitate pentru clienți sau se pot implementa facilități pentru atragerea clienților, inclusiv Meniul zilei.

 • Controlul mișcării stocurilor


  Stocurile în ASiS se actualizează în timp real pe măsura vânzărilor, recepțiilor și a consumurilor înregistrate. Deci există o evidență clară, în orice moment, a intrărilor, ieșirilor, perisabilităților din gestiune.

 • Optimizarea stocurilor în funcție de vânzări


  În baza comenzilor, a stocului disponibil, a comenzilor de aprovizionare în curs sau a altor parametrii specifici activității clientului, ASiS calculează un stoc minim și, dacă e cazul, poate genera un Necesar de aprovizionare. Se pot seta și alerte via email pentru management atunci cînd stocul atinge un prag minim definit.

 • Controlul rezervărilor din hotel


  Interfața de management a rezervărilor e reprezentată de un grafic Gantt în care se pot vizualiza pe perioada dorită camerele ocupate, rezervate, în curs de curățenie sau libere. Din această interfață, se pot adăuga sau anula rezervări.

 • Evaluarea performanței vânzărilor


  Se face prin intermediul rapoartelor si a indicatorilor grafici predefiniți, care se pot personaliza. De exemplu: Top vânzări pe produse și ospătari, Analiză vânzări în funcție de discounturi acordate.

Ce face ASiS HoReCa pentru tine?

Configurator Module

Ce spun clienții

Fiind vorba de o soluție recent dezvoltată, echipa Alfa Software a fost permanent alături de noi atât în faza de implementare a softului cât și ulterior, la începutul exploatării lui. Au fost deschiși solicitărilor noastre și au reușit să ne ofere exact ce ne doream. Colaborarea cu echipa ASiS stă sub semnul profesionalismului, sunt prompți și eficienți în a ajuta clienții și a le rezolva sesizările. 

Hotel Meseș

DEMO

Pin It on Pinterest