Soluție ASiS pentru retail

Soluţie ASiS ERP pentru retail

Soluția ASiS ERP gestionează toate procesele de vânzare ale companiilor de retail, indiferent de canalul de vânzare utilizat de aceștia: magazinul fizic, magazinul virtual, platforma B2B, site-uri externe de comerț electronic, etc.

ASiS ERP, soluția personalizată pentru companiile de retail se concentrează pe următoarele aspecte importante:


Dezvoltăm. Implementăm. Personalizăm

 • Magazinul clasic


  ASiS ERP beneficiază de o aplicație pentru vânzarea cu casă de marcat, care înlesnește lucrul cu interfețele de tip touchscreen pentru vânzare,  cu codurile de bare și permite consultarea stocului în timp real la magazin sau în alte locații ale companiei. Se emit bonuri fiscale și facturi.

 • Magazinul online


  Modulul de ecommerce al soluției ASiS ERP e integrat în timp real cu celelalte aplicații ale sistemului. Acest lucru permite actualizarea stocului pe site-ul de comerț electronic pe măsura rezervărilor, intrărilor și ieșirilor din depozit și utilizarea politicilor de prețuri (unitare sau exclusiv pentru online) setate în ERP .

 • Platforma Business to Business


  Facilitează relația client-furnizor (persoane juridice). Platforma oferă posibilitatea clienților să realizeze comenzi de livrare către furnizor printr-o interfață prietenoasă de tip web-based, dedicată. Comenzile de la clienți se gestionează ulterior pe stări (operat, livrat, facturat) din ERP.

 • Asistenți de vânzări (pentru showroom-uri)


  Asistenții de vânzări însoțesc clienții în showroom și, pe măsură ce aceștia aleg produsele pe care le doresc, ei înregistrează comanda pe loc, de pe telefon, prin scanarea codurilor de bare ale produselor, rezervând stocul din depozit.

 • Gestiunea depozitului


  ASiS WMS (Warehouse Management System) realizează controlul intrărilor, ieșirilor și a inventarierii în depozit, cu precădere utilizând dispozitive mobile (dotate cu Android sau IOS) pe care rulează aplicația ASiSmobile (conectată în timp real la baza de date unică ASiS).

 • Controlul operațional al activităților companiei


  Se realizează prin intermediul rapoartelor existente, pe care poți să le personalizezi. Fiecare aplicație beneficiază de rapoarte dedicate: de exemplu, Raport de stocuri pe gestiuni și locații pentru WMS, Top vânzări pe produse și agenți pentru retail, Analiză vânzări funcție de discounturi acordate și campanii de marketing, Marja comercială pe locații etc.

Ce face ASiS Retail pentru tine?

Configurator Module

Comenzi de livrare

Realizează preluarea și/sau editarea, precum și urmărirea comenzilor de livrare, atât de la clienți, cât și de la depozite sau puncte de lucru proprii.

Resurse Umane

Gestionează informațiile referitoare la performanțele angajaților (competențe, obiective) și la dezvoltarea lor profesională.

Contabilitate generală

Permite realizarea exercițiului contabil conform structurii unitare de raportare: cont contabil, domeniu, sursa de finantare, dacă e cazul.

Interfațare EDI

EDI sau Electronic Data Interchange facilitează comunicarea între afaceri, cu precădere atunci când printre clienți se află lanțuri mari de supermarketuri.

Asistent de vânzări

Este utilizat de consultantii de vanzare în cadrul locațiilor de tip showroom pentru a prelua comenzile clienților.

E-commerce

Marchează prezența firmelor de retail în spațiul virtual printr-un magazin online.

Punct de Vânzare

Este soluția software completă pentru gestionarea unui magazin, respectând toate fluxurile operaționale caracteristice firmelor din domeniul retail.

Tablou de Bord

Transformă datele existente în sistem în informaţii prin intermediul rapoartelor și a indicatorilor grafici.

Comenzi de aprovizionare

Realizează generarea și/sau editarea, precum și urmărirea comenzilor de aprovizionare.

Contracte clienti/furnizori

Realizează urmărirea tuturor tipurilor de contracte cu terții, respectiv de furnizori, beneficiari, leasing, rate, închirieri.

Imobilizări

Gestionează datele privind imobilizările corporale şi necorporale şi automatizează calculul de amortizare.

Personal – Salarizare

Oferă informaţii complete şi corecte despre salariaţi și automatizează calculul salarial, cu respectarea legislației în vigoare.

Financiar-terti

Gestionează toate operațiunile în relație cu terții, încasările/ plăţile efectuate, astfel încât să fie evidenţiat întreg fluxul monetar al companiei.

Ce spun clienții

Banat Bun

Soluția ASiS ERP a impresionat prin scalabilitate și ne-a făcut să realizăm că putem fi cu un pas înaintea concurenței având informații valide din sistem, la secundă. Câteva dintre beneficiile obținute prin implementarea sistemului ERP ASiS sunt: urmărirea detaliată a stocurilor, coordonarea centralizată a politicilor de prețuri și discount, monitorizarea atentă a procesului de vânzare, operarea rapidă a datelor la punctele de lucru, scăderea timpului dedicat centralizării documentelor, etc. Cu ajutorul ASiS ERP reușim să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevarăt precum dezvoltarea rețelei de magazine.

Banat Bun

Pin It on Pinterest