Soluție ASiS pentru servicii profesionale

Soluţie ASiS ERP pentru servicii profesionale

Soluția ASiS ERP asigură cu succes managementul tuturor activitățiilor în cadrul firmelor de prestare servicii profesionale.Fie că este vorba de închirieri de spații comerciale, birouri sau apartamente, întreținere și reparații echipamente, soluția ASiS pentru servicii profesionale vă ajută să țineți evidența cererilor din partea clienților, a serviciilor recurente sau ocazionale.

ASiS ERP, soluția personalizată pentru servicii profesionale, prin aplicațiile sale, se concentrează pe următoarele aspecte importante:


Dezvoltăm. Implementăm. Personalizăm

 • Controlul contractelor cu clienții


  Mai precis, ASiS te ajută să păstrezi toate datele contractuale cu clienții companiei – persoane de contact, prețuri, termene, condiții speciale, modalitate de facturare, garanții, etc.

 • Automatizarea facturării serviciilor prestate


  Poți emite facturi de avans, totale, parțiale, să personalizezi și să automatizezi modalitățile de facturare în funcție de condițiile contractuale și să încasezi și să urmărești facturile emise.

 • Urmărirea satisfacției clienților


  ASiS CRM te ajută să înregistrezi și să tratezi toate cererile clienților, să îți fidelizezi clienții și să reduci riscul de nefacturare al serviciilor prestate.

 • Atragerea de noi clienți


  ASiS CRM concentrează toate canalele de vânzări și marketing într-un singur loc. Aici sunt gestionate leadurile, oportunitățile de vînzări și ulterior clienții existenți.

 • Controlul costurilor operaționale


  Documentele primare operate în ASiS specifică comanda/clientul (colectare automată a costurilor directe), urmând ca apoi programul să repartizeze automat și costurile indirecte pe comandă/client.

 • Evaluarea performanței afacerii


  Se realizează prin intermediul rapoartelor și a indicatorilor grafici, pe care îi vei putea personaliza. De exemplu: Rentabilitatea economică, Marja profitului operațional, etc.

Ce face ASiS Servicii pentru tine?

Configurator Module

Resurse Umane

Gestionează informațiile referitoare la performanțele angajaților (competențe, obiective) și la dezvoltarea lor profesională.

Contabilitate generală

Permite realizarea exercițiului contabil conform structurii unitare de raportare: cont contabil, domeniu, sursa de finantare, dacă e cazul.

CRM

Facilitează gestionarea eficientă a leadurilor apărute și a procesului lor de conversie, a relațiilor cu potențialii clienți și a interacțiunilor cu clienții existenți.

B2B

Urmărește dezvoltarea relațiilor de afaceri între furnizori și clienți, oferindu-le posibilitatea clienților de a realiza comenzi de livrare printr-o interfață de tip web-based.

Tablou de Bord

Transformă datele existente în sistem în informaţii prin intermediul rapoartelor și a indicatorilor grafici.

PostCalcul

Permite determinarea costului de producție, prin colectarea cheltuielilor directe și repartizarea celor indirecte.

Comenzi de aprovizionare

Realizează generarea și/sau editarea, precum și urmărirea comenzilor de aprovizionare.

Contracte clienti/furnizori

Realizează urmărirea tuturor tipurilor de contracte cu terții, respectiv de furnizori, beneficiari, leasing, rate, închirieri.

Imobilizări

Gestionează datele privind imobilizările corporale şi necorporale şi automatizează calculul de amortizare.

Personal – Salarizare

Oferă informaţii complete şi corecte despre salariaţi și automatizează calculul salarial, cu respectarea legislației în vigoare.

Financiar-terti

Gestionează toate operațiunile în relație cu terții, încasările/ plăţile efectuate, astfel încât să fie evidenţiat întreg fluxul monetar al companiei.

Ce spun clienții

Caffe River

Printre serviciile noastre se numără programele de training specializate, reglarea optimă a aparatelor, garanțiile oferite pentru acestea sau reviziile periodice efectuate de personalul specializat Caffe River. Sistemul integrat ASiS ține evidența serviciilor efectuate pentru aparatele date în custodie clienților, iar toate aceste informații se regasesc în timp real în cadrul sistemului ERP ASiS.

Caffe River

Pin It on Pinterest