Soluție ASiS pentru viticultură și vinificație

Soluţie ASiS ERP pentru vinificație și viticultură

Soluția ASiS ERP aduce toate informațiile necesare din vie și cramă într-o bază de date unică, în timp real (nu e nevoie de sincronizare). ASiS este o solutie web-based, online, ceea ce înseamnă ca personalul unei companii de viticultura și vinificație poate introduce sau are acces la informații din sistem, de oriunde (inclusiv din vie). Cum? Prin intermediul aplicației pentru smartphone-uri – ASiSmobile, care se conectează securizat la baza de date ASiS.

ASiS ERP, soluția personalizată pentru companiile din domeniul viticulturii, prin aplicațiile sale, se concentrează pe următoarele aspecte importante:


Dezvoltăm. Implementăm. Personalizăm

 • Controlul activităților viticole


  ASiS te ajută să ții evidența parcelelor de teren viticol și a activităților desfășurate pe parcursul unui an viticol. Anii agricoli reprezintă comenzi de producție și poți să vezi documentele atașate unui an agricol inclusiv la nivel de parcelă.

 • Controlul activităților de vinificație


  Presupune definirea și urmărirea sălilor de vinificație, definirea recipientelor și a stocurilor și urmărirea loturilor de vin.

 • Urmărirea utilajelor utilizate


  ASiS ERP beneficiază de aplicația de Management al Mașinilor care te ajută să urmărești activitățile mașinilor/utilajelor prin înregistrarea foilor de lucru, să ai la dispoziție normative de intervenții (revizii, reparații, asigurări, ITP) și, nu în ultimul rând să ai o analiză la zi a cheltuielilor pe mașini.

 • Controlul costurilor din vie și cramă


  ASiS permite urmărirea în detaliu și automat a costurilor directe și indirecte colectate pe parcele/lucrări. Ceea ce este esențial în această industrie și asigurat de ERP-ul ASiS, este calculul automat al costului unitar pentru struguri și vin.

 • Vânzarea prin magazine proprii


  ASiS ERP beneficiază de o aplicație pentru vânzarea cu casă de marcat în magazine, care utilizează interfața touchscreen, modalitățile de plată multiple, soluțiile de fidelizare, etc.

 • Distribuția prin agenți de vânzări


  Prin aplicația ASiSmobile, agenții tăi de vânzări pot prelua comenzile clienților, pot consulta soldurile pe client și stocurile, încasa facturi și în principiu, pot urmări comenzile clienților pe întregul lor parcurs.

 • Evaluarea performanței afacerii


  Se face prin intermediul rapoartelor și a indicatorilor grafici, pe care îi puteți personaliza. De exemplu: Indicatori grafici pe baricuri, rezervoare de inox; Rapoarte de analize pe parcele, Raport 341 – vinuri în baricuri și recipiente sau Raport 345 – vinuri ca produse finite.

Ce face ASiS Vinificație și viticultură pentru tine?

Configurator Module

Comenzi de livrare

Realizează preluarea și/sau editarea, precum și urmărirea comenzilor de livrare, atât de la clienți, cât și de la depozite sau puncte de lucru proprii.

Contabilitate generală

Permite realizarea exercițiului contabil conform structurii unitare de raportare: cont contabil, domeniu, sursa de finantare, dacă e cazul.

Producție viticola

Asigură urmărirea activităților din vie și cramă si calculul costurilor in fiecare etapa a procesului de productie viticola.

Tablou de Bord

Transformă datele existente în sistem în informaţii prin intermediul rapoartelor și a indicatorilor grafici.

PostCalcul

Permite determinarea costului de producție, prin colectarea cheltuielilor directe și repartizarea celor indirecte.

Parc auto si utilaje

Permite urmărirea tuturor parametrilor şi activitaţilor maşinilor, fie că vorbim de parcul auto sau de utilajele de producție ale unei companii.

Imobilizări

Gestionează datele privind imobilizările corporale şi necorporale şi automatizează calculul de amortizare.

Personal – Salarizare

Oferă informaţii complete şi corecte despre salariaţi și automatizează calculul salarial, cu respectarea legislației în vigoare.

Financiar-terti

Gestionează toate operațiunile în relație cu terții, încasările/ plăţile efectuate, astfel încât să fie evidenţiat întreg fluxul monetar al companiei.

Ce spun clienții

solutie erp vinificatie

Am decis sa facem trecerea la sistemul integrat ASiS deoarece softul utilizat anterior nu reușea să țina pasul cu schimbările pe care doream să le implementăm în companie.Sistemul ASiS e dezvoltat într-o tehnologie revoluționară care îi permite să funcționeze online, de pe orice fel de dispozitive mobile. De asemenea, soluția ASiS a dovedit un grad ridicat de flexibilitate și adaptabilitate care ne-a ajutat să punem în practică proiectele de dezvoltare planificate in gestionarea stocurilor si a livrarilor din crama noastra, in procedurile specifice imbutelierii si etichetarii produselor.

Cramele Recas

Pin It on Pinterest