• mont blanc
  Sistemul ASiS ne-a oferit întotdeauna o imagine clară a activității de producție și vânzare. Tehnologia revoluționară și inovația sunt pilonii de bază ai sistemului ERP ASiS, iar accesul la tehnologie de ultimă generație ne poate aduce importante avantaje pe o piață extrem de competitivă.
  Popescu Adrian, Director general
  Mont Blanc Industri
 • Aurelian
  Echipa Alfa Software a demonstrat încă o dată că finalizează cu succes proiectele de implementare, reușind să aducă soluții personalizate clienților săi.
  Aurelian Deaconu, Director Executiv
  Arobs Transilvania Software
 • Cramele Recas
  Pe lângă avantajul major de a avea încorporat know-how-ul privind producția viticolă, sistemul ASiS e dezvoltat într-o tehnologie revoluționară care îi permite să funcționeze online, de pe orice fel de dispozitive mobile, acestea putând fi utilizate inclusiv din vie.
  Director
  Cramele Recas
 • Radu Horatiu, Director General
  ASiS este un sistem modern și stabil și implementarea acestuia în cadrul Xonix Industries a venit în completarea investițiilor în capacitățile moderne de producție. Cu ajutorul sistemului ASiS, reușim să estimăm corect timpul de ocupare al mașinilor și al resurselor umane, materialele care se vor utiliza și să ajustăm ofertele noastre conform acestor variabile. Ținem sub control contractele, producția și cash-flow-ul companiei și o dată cu dezvoltarea companiei, ASiS ne ajută să avem o imagine de ansamblu asupra businessului și a perspectivei de crestere.
  Radu Horatiu, Director General
  Xonix Industries
 • Eva Kiss
  De 10 ani de cand utilizăm soluția ASiS, am reușit de fiecare dată să ne adaptăm pieței, consumatorilor și să ne concentrăm pe dezvoltarea rețelei de distribuție. ASiS ne-a sprijinit cu tehnologie și automatizări mutând focusul nostru asupra core-businessului.
  Eva Kiss
  Quantumpharm

 
DEMO

Pin It on Pinterest