Universal Euro Build – afacerea de 16 milioane de euro gestionată prin intermediul sistemului integrat ASiS

Universal Euro Build, jucator important în județul Sălaj pe piața materialelor sanitare și de construcții, și-a implementat sistemul de tip ERP ASiS. Volumul mare al tranzacțiilor în magazinele Universal Euro Build a impus alegerea unei soluții software de ultimă tehnologie care să permită gestionarea în timp real atât a depozitului central cât și a celor opt magazine ale companiei. În același timp, soluția ERP ASiS a permis managementului companiei să beneficieze de date centralizate în timp real și de instrumente complexe pentru analiza lor.

Înființată în anul 2001, Universal Euro Build număra în prezent peste 100 de angajați și are o dispersie geografică regională, având deschise opt magazine proprii în Zalău, Șimleul Silvaniei și Suplac.

Evoluția companiei a impus ca soluția de management aleasă să fie adaptată sectorului de retail și să poată fi îmbunătățită cu noi module și funcționalități pe măsură ce piața o cere. ASiS răspunde perfect cerințelor managementului Universal Euro Build.

Pe lângă aplicațiile integrate de Contabilitate, Salarizare și Mijloace Fixe care deservesc cu succes nucleul de bază al afacerii, magazinele companiei lucrează cu aplicația ASiS de vânzare cu casă de marcat, aceasta fiind adaptată pentru a deservi politicilor comerciale ale companiei. Aplicația este configurabilă astfel încat aceste politici de preț și discount pot fi regândite la nivel de client, categorie de client sau la nivel de produs. Pe termen scurt, ca o noua strategie comercială, se impune implementarea unui sistem propriu de carduri de fidelitate.

Tot ca o noutate, inventarierea în cadrul fiecărui magazin se va face utilizând aplicația ASiSmobile, instalată pe o tableta PC cu Android, la care se va lega un cititor de coduri de bare pe Bluetooth. Stocul faptic preluat astfel pentru cele 17.000 de produse existente în Nomenclator va fi evidențiat automat în sistemul integrat ASiS. La închiderea inventarului, soluția informatică ASiS poate genera în mod automat notele contabile de diferențe de inventar.

Fiindcă în domeniul retailului, cash-flowul companiei se bazează foarte mult pe analiza celor mai bine vândute produse, managerii Universal Euro Build beneficiază de o serie de rapoarte standard pe care își bazează deciziile: raportul ABC, top clienți, top produse vândute, profitabilitate/magazin, etc. Există și posibilitatea pivotării datelor din sistem, pentru analize mai complexe și detaliate, dar și posibilitatea dezvoltării unor rapoarte personalizate.

Industrie

Retail

Cifră de afaceri

16 milioane EUR

Număr de angajați
Transmite mai departe
“Inainte nu știam cu exactitate care este situația vânzărilor, a stocurilor și cât de eficace sunt politicile de marketing adoptate. Acum printr-un simplu click, pot accesa informații din sistemul ASiS, chiar și de pe telefonul mobil, pot să-mi bazez deciziile de management pe aceste informații actualizate în timp real. “

Dregan Delian, Administrator Euro Trans Universal

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.

Solicită o prezentare

Trimite datele tale de contact, echipa noastră te va contacta.