Transformă modul în care realizezi transporturile – digitalizat, în timp real – cu ASiS ERP

Renunță la hârtii și transformă compania în una paperless. Integrează toate procesele cu platformele clienților și optimizează transporturile și rutele cu date în timp real.

Eficiență crescută și optimizare administrativă pentru domeniul transporturilor

Conectează-te cu platformele clienților

Gestionează mai ușor activitățile administrative și de planificare prin conectarea cu sistemele clienților prin tehnologia API.

Digitalizează contabilitatea și salarizarea

Scapă de dependența de documente fizice și gestionează toate componentele financiare, de contabilitate și salarizare digital.

Planifică și optimizează fiecare rută

Profită de beneficiile digitalizării și obține un randament mai bun prin planificarea și optimizarea fiecărei rute cu date în timp real.

Elimină timpii de inactivitate a mașinilor

Crește eficiența și profitabilitatea prin eliminarea perioadelor de inactivitate a flotei printr-un proces de optimizare a resurselor, rutelor și comenzilor.

Soluții simple pentru provocări în domeniul transporturilor

Cunoaștem provocările transportatorilor de aceea ASiS ERP a fost creat pentru a obține o eficiență maximă și pentru a elimina dependența de documente în format fizic.

Gestionează digital întreaga activitate de transport

Simplifică activitatea prin integrarea cu bursele de mărfuri. Ofertează, planifică și optimizează eficient cu date exacte, în timp real.

Descoperă ASiS ERP pentru Transporturi →

Monitorizează parcul auto

Deține control complet asupra flotei. Monitorizează și planifică reparațiile, analizează cheltuielile directe și indirecte ale curselor/mașinilor, înregistrează devizele de service, generează automat decontările și multe altele.

Descoperă ASiS ERP pentru Parc auto →

Simplifică management-ul financiar și contabil

Generează automat deconturile periodice, gestionează toate documentele și înregistrările contabile pe centre de cost și comenzi, automatizează facturarea și digitalizează toate procesele financiar/contabile.

Descoperă ASiS ERP pentru Contabilitate & Financiar →

Automatizează gestionarea mijloacelor fixe

Calculează automat amortizarea contabilă și fiscală, gestionează toate intrările, ieșirile, modificările sau transferurile, generează automat înregistrările contabile, gestionează inventarul de imobilizări și multe alte funcționalități.

Descoperă ASiS ERP pentru Imobilizări →

Eficientizează procesul de introducere a documentelor de transport

Fii mai eficient prin introducerea automată a documentelor de transport în sistem prin transcrierea informațiilor din pozele documentelor (tehnologia Optical Character Recognition) și salvează documentele securizat în cloud pentru access ușor de oriunde și în orice moment.

Descoperă ASiS ERP pentru Management de documente →

Conectează toate departamentele și informațiile și obține o imagine completă asupra companiei

Oferă mai multă putere procesului de luare a deciziilor cu date complete, colectate de la toate departamentele și sursele – toate gestionate într-un singur loc printr-o interfața grafică ușor de folosit.

Descoperă ASiS ERP pentru Business Intelligence →

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.

Solicită o prezentare

Trimite datele tale de contact, echipa noastră te va contacta.