Unifică toate canalele de vânzare și crează o experiență personalizată pentru clienți și parteneri cu ASiS ERP

Crează o companie cu adevărat interconectată cu date în timp real și instrumente care simplifică și reduc volumul de muncă, cresc profitabilitatea și îmbunătățesc experiența clienților și a partenerilor.

Interconectare nelimitată a tuturor proceselor specifice lanțurilor de retail

Pe baza informațiilor din sistem și a instoricului de vânzări poți optimiza stocurile atât pentru magazinele fizice cât si cele digitale.

Optimizează stocurile

Pe baza informațiilor din sistem și a istoricului de vânzări, poți optimiza stocurile atât pentru magazinele fizice cât si cele digitale.

Automatizează vânzare și ofertarea

Simplifică întreg procesul de vânzare atât al magazinelor fizice cât și al celor digitale cu soluții dedicate care automatizează procesele de la prima interacțiune la vânzare.

Integrează toate canalele de vânzări

Obține un control complet asupra tuturor punctelor de vânzare fie că sunt fizice sau digitale și ia decizii unitare cu date și rapoarte în timp real.

Crește eficiența vânzărilor

Obține informații relevante în orice moment, de la oricare punct de vânzare - vizualizează datele defalcat sau în întregime și acționează prin decizii care cresc profitabilitatea și dezvoltarea companiei.

Expansiune sustenabilă și creștere a profitabilității pentru lanțurile de retail

Oricare ar fi obiectivele de dezvoltare, ASIS ERP oferă toate instrumentele pentru a răspunde nevoilor mereu în schimbare ale pieței - oferă agilitate și rapiditate în luarea deciziilor și crește eficiența fiecărui proces.

Simplifică activitatea magazinelor fizice

Integrează casele de marcat touchscreen și codurile de bare – vezi stocurile magazinelor în timp real, emite facturi și bonuri fiscale cu ușurință.

Conectează datele din depozite

Controlează intrările, ieșirile și inventarierea depozitelor cu dispozitive mobile (Android sau iOS) cu ajutorul aplicației ASISmobile care se conectează în timp real cu baza de date a sistemului ERP.

Simplifică comenzile B2B

Facilitează colaborarea International Key Accounts prin transferul electronic de date. Gestionează întreg procesul de comenzi B2B, către furnizori și asignează stări specifice comenzilor precut operat, livrat, facturat etc.

Optimizează contabilitatea și componenta financiară

Integrează și gestionează toate aspectele financiar-contabile într-un singur loc. Generează automat declarațiile și documentele legale – reduce volumul de muncă.

Optimizează operațiunile cu raportare personalizată

Ia decizii corecte la momentul oportun cu ajutorul rapoartelor personalizate. Poți vedea imaginea completă despre stocurile pe gestiuni și locații, topul vânzărilor pe produse și agenți, vânzările în funcție de discount-uri/companii și multe altele.

Lanțuri de retail pe care le ajutăm să se extindă sustenabil și să își crească profitabilitatea.

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.

Solicită o prezentare

Trimite datele tale de contact, echipa noastră te va contacta.