Client ASiS ERP din 2009

Aplicațiile integrate de la Alfa Software susțin creșterea companiei Ortoprofil pe piața dispozitivelor medicale

Ortoprofil

Gestionarea întregii activități de producție unicat cât și a fluxului de documente necesar decontărilor cu Casa de Asigurări de Sănătate

 

Descriere introductivă

Ortoprofil folosește ASIS ERP pentru a susține managementul producției de dispozitive medicale de tip unicat și pentru a eficientiza traseul decontărilor cerute de pacienți Casei de Asigurări de Sănătate.

Fondată în 1994, compania OrtoProfil cu sediul central în Târgu Mureș ocupă poziţia de top în rândul firmelor producătoare şi distribuitoare de dispozitive medicale din România. Gama de produse ale companiei OrtoProfil numără peste 500 de articole, unele confecționate după măsură individuală în atelierele de producție proprii din Tîrgu Mureș, Cluj Napoca și Oradea, altele importate de la firme de prestigiu din Europa și America.

Industrie

Producţie, Vânzare

Cifră de afaceri

13 milioane EUR

Număr de angajați

204

Transmite mai departe
“Standardizarea și simplificarea proceselor interne precum și urmărirea comenzilor de la pacienți până la stadiul de decontare cu ajutorul sistemului informatic ASiS au susținut dezvoltarea companiei noastre în toți acești ani. Cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, suntem în topul producătorilor de dispozitive medicale din țară. Din anul 2009 am înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 70% și ne propunem să continuăm strategia de dezvoltare a companiei. Știm că flexibilitatea sistemului ASiS ERP permite implementarea de politici manageriale moderne și adaptarea lor, dacă e cazul, la cerințele pieței. Rămânem fideli misiunii noastre de a oferi produse și servicii de calitate și sistemul informatic de la Alfa Software este o parte importantă pentru a îmbunătăți constant relația cu pacienții noștri.”

Băbâi Lucian, Director Executiv Ortoprofil

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.

Solicită o prezentare

Trimite datele tale de contact, echipa noastră te va contacta.