Client ASiS ERP din 2012

ASiS ERP sprijină strategia de creștere a producătorului de blocuri ceramice Cemacon

Rulează videoul

Cemacon

Creștere sustenabilă a vânzărilor

Cemacon folosește ASIS ERP pentru a susține strategia de vânzări, pentru a eficientiza managementul comenzilor și pentru a lua decizii strategice strategice cu date în timp real.

Descriere Introductivă

Cemacon deține cea mai nouă și modernă linie de produție pentru blocuri ceramice din România. Strategia de dezvoltare se concentrează pe creșterea constantă sau sustenabilă a cotei de piața și dezvoltarea de produse inovatoare care satisfac nevoile din ce în ce mai specifice ale clienților. 

Industrie

Producţie cărămidă

Cifră de afaceri

36.2 milioane EUR

Număr de angajați

256

Transmite mai departe
Prin noile soluții oferite și adaptate specificului și nevoilor noastre de dezvoltare, Alfa Software a devenit un partener strategic al companiei Cemacon. Angajații și colaboratorii noștrii beneficiază din plin de avantajele ASiS (de ex: posibilitatea de conectare la sistemul ERP din orice locație, accesul în timp real la informații pentru luarea corectă a deciziilor și transmiterea electronică a documentelor către clienți). Suntem încrezători că soluția aleasă va susține nevoile de îmbunătățire continuă și creșterea afacerii Cemacon

Daniel Sologon – CEO, CEMACON SA.

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.

Solicită o prezentare

Trimite datele tale de contact, echipa noastră te va contacta.