Arobs erp outsourcing

Arobs Transilvania Software, unul dintre liderii pieței de IT din Romania, a ales ASiS ERP

Cu o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro și 388 de angajați, Arobs Transilvania Software a hotărât implementarea sistemului informatic de tip web-based – ASiS pentru gestionarea și urmărirea integrată a activității diviziilor sale. În cei peste 15 ani de existență, Arobs Transilvania s-a concentrat atât pe oferirea de servicii de tip outsourcing, cât și pe soluții proprii pentru GPS și SFA. Decizia de a achiziționa ASiS ERP s-a bazat pe avantajele oferite de acest sistem, în special pentru a monitoriza costurile pe care le implică proiectele de dezvoltare software, dar și aspecte legate de contabilitate, salarizare, mijloace fixe, centralizarea lor într-o singură bază de date însemnând informații și raportări exacte și în timp real pentru manageri.

Un exemplu în acest sens este faptul că lunar, în cadrul diviziei Produse interne, sunt generate automat câteva sute de facturi reprezentând servicii și chiria aparatelor (de navigație, car radio sau tablete), conform contractelor existente. Facturile sunt în format PDF și se trimit automat beneficiarilor pe email. O dată cu acest proces de facturare, ținând cont de durata contractului, ASiS realizează automat și amortizarea lunară a obiectelor de inventar (a aparatelor). În cadrul acestei divizii, s-au configurat modalități de filtrare/grupare a datelor și extragere a rapoartelor după diverse criterii de interes precum: tipul echipamentelor vândute, brandul lor, canalul de vânzare (hipermarket, agenți de vânzare, retail, online, etc.).

[perfectpullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”#bf1b22″ class=”” size=”18″]“Anterior implementării soluției de tip ERP de la Alfa Software, se lucra mult utilizând documentele de tip Excel. Exista un excel pentru orice, iar efortul de a corela informațiile de pe un document cu informațiile din altă parte era considerabil. Acum cu ajutorul soluției ASiS, accesul la informații e mult mai facil, iar procesul de implementare s-a concentrat îndeosebi pe automatizarea proceselor noastre lunare.” – Mihaela Cleja, Director Economic, AROBS Transilvania Software.[/perfectpullquote]

Pentru divizia de Servicii software, automatizarea proceselor de lucru a presupus, cu precădere, urmărirea costurilor pe proiecte și activități precum și, ulterior, corelarea lor cu veniturile generate. Costurile diviziei de Servicii Software sunt structurate arborescent la nivel de persoană, proiect, departament, divizie și se utilizează chei specifice de repartizare a regiei generale pe fiecare nivel. În cadrul sistemului integrat ASiS, calculația de costuri se realizează automat în baza setărilor făcute la implementare, iar preluarea datelor în aplicația de Postcalcul are loc direct din documentele primare. Faptul că AROBS generează lunar și automat pe baza contractelor de servicii software externe facturi proforme, face să existe în orice moment o situație comparativă a costurilor la orice nivel, raportate la veniturile potențiale/realizate.

Managementul Arobs beneficiază de informații vitale despre companie, accesul la rapoarte și indicatori fiind facilitat inclusiv de pe telefonul mobil, în timp real.

Indicatorii economici sunt personalizați și interactivi, rapoartele au posibilități multiple de filtrare și pot fi extrase în orice format: Word, HTML, Excel, PDF.

Industrie

Servicii

Cifră de afaceri

16 milioane EUR

Număr de angajați

388

Transmite mai departe
“Alfa Software s-a dovedit un partener de încredere pe parcursul proiectelor derulate în comun. Am ales sistemul ASiS ERP de la Alfa Software fiind convinși că această soluție satisface în detaliu necesitățile noastre. Și cu această ocazie, echipa Alfa Software a demonstrat încă o dată că finalizează cu succes proiectele de implementare, reușind să aducă soluții personalizate clienților săi.”

Aurelian Deaconu, Director Executiv Arobs Transilvania Software

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.