Ajută echipele să performeze prin automatizarea proceselor și date în timp real cu ASIS ERP

Gestionează cantități mari de date cu ușurință, ajută-ți echipele să reducă timpii pentru activitățile admninistrative, automatizează procese și crește eficiența întregii companii.

Agilitate. Rapiditate. Eficiență în domeniul serviciilor

Gestionează cantități mari de date cu ușurință, ajută-ți echipele să reducă timpii pentru activitățile admninistrative, automatizează procese și crește eficiența întregii companii.

Interconectează toate departamentele

Transformă-ți compania într-o structură hiperconectată cu informații complete și în timp real de la toate departamentele.

Automatizează facturarea

Reduce timpii pentru facturare prin automatizare. Facturile sunt generate automat și trimise clienților electronic în funcție de termenii contractelor și pontaj.

Ia decizii rapide în privința costurilor

Monitorizează ușor, cu transparența totală costurile directe și indirecte atât pe proiecte, cât și individual pe angajați pentru o rentabilitate crescută.

Crește satisfacția clienților

Realizează politici de preț personalizate în funcție de client, fidelizează în funcție de nivelul încasărilor.

Descoperă soluțiile ASIS ERP care transformă modul de lucru al companiilor de servicii

Automatizează și conectează departamentele, reduce timpii pentru activitățile administrative, crește eficiența și agilitatea companiei.

Gestionează cu ușurința contractele cu clienții

Păstrează și accesează cu ușurință în orice moment și de oriunde toate datele contractuale avute cu clienții. Emite comenzi de livrare pe baza contractelor cu preluarea elementelor contractuale precum prețurile și condițiile.

Crește satisfacția și retenția angajaților

Stabilește și urmărește obiectivele de departament. Simplifică și oferă transparența sistemului de evaluare al angajaților. Definește competențele specifice fiecărui rol, urmărește și fidelizează performanța.

Automatizează facturarea

Automatizează facturarea în funcție de condițiile contractuale. Emite facturi de avans, totale sau parțiale, automatizează modalitățile de facturare în funcție de fiecare client și încasează facturile cu ușurință.

Crește eficiența managementului de proiecte

Asigură vizibilitatea proiectelor pe centre de profit, pe clienți sau angajați. Colectează și repartizează automat costurile directe și indirecte pentru fiecare proiect. Realizează analize comparative și de profitabilitate pentru veniturile estimate versus realizate, resurse estimate versus realizate și multe altele.

Obține imaginea completă a profitabilității

Personalizează-ți rapoartele cu indicatorii grafici importanți pentru companie. Obține o imagine completă cu rapoarte precum Rentabilitatea Economică, Marja Profitului Operațional și multe altele.

Crește profitabilitatea cu o imagine completă asupra costurilor

Calculează cu ușurință costurile directe și indirecte pentru fiecare proiect. Îmbunătățește luarea deciziilor cu date precise, colectate de la toate departamentele și proiectele în desfășurare.

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.

Solicită o prezentare

Trimite datele tale de contact, echipa noastră te va contacta.