Client ASiS ERP din 2014

Performanță în producție la Nova Grup cu ASiS ERP

Nova Grup

Reducerea costurilor de producție

Descriere introductivă

Nova Grup își reduce costurile de producție prin urmărirea lor strictă și își respectă timpii de execuție stabiliți prin contracte cu ajutorul ASIS ERP – soluție personalizată cu funcționalități dedicate.

Grupul de firme Nova, înființat în 1994 activează în zona mecanicii fine, cu o producție de componente și roți dințate după specificațiile clienților. În plus și-a dezvoltat o linie de produse proprii precum menghine pentru freze CNC și alte sisteme de prindere.

Industrie

Producţie componente și roți dințate

Cifră de afaceri

2.4 milioane EUR

Număr de angajați

47

Transmite mai departe
“Parteneriatul cu echipa Alfa Software durează de peste 11 ani și continuă pe o nouă bază: ASiSria. Echipa Alfa Software a înțeles că pentru Nova Grup există în momentul de față două priorități: reducerea costurilor de producție prin urmărirea lor strictă și respectarea timpilor de execuție stabiliți prin contracte. Având în vedere aceste două aspecte, în ASiSria au fost integrate și personalizate funcționalități dedicate. Dorim să ne îmbunătățim continuu procesele pentru organizarea cât mai eficientă a producției, iar echipa Alfa Software ne stă la dispoziție pentru realizarea personalizată a cerințelor noastre. Ne bucurăm că avem posibilitatea să colaborăm atât de bine cu o companie cu capital românesc, la fel ca și noi.”

Claudia Popescu, ȘEF IT NOVA GRUP

Transmite mai departe

Crește, eficientizează, inovează cu ASIS ERP

Lasă-ne datele tale și împreună începem să analizăm nevoile companiei tale.